8 tips om om fitter te worden

Heb jij moeite met fit worden? Wij begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn om in shape te komen. Het gebeurt niet van de ene op andere dag en je moet consistent bezig blijven om echt resultaat te zien.

Wij geven je 8 tips die je al een heel stuk in de goede weg kunnen helpen:

1. Stel doelen: Het is belangrijk om doelen te stellen. Zo heb je echt iets om naar toe te werken en kan je ook beter gemotiveerd blijven om dat doel te behalen.

2. Wees realistisch: Instagram staat vol met foto's van fitgirls en fitboys met het perfecte lichaam. Vaak zijn deze foto's niet de realiteit en kunnen ze demotiverend werken. Vergelijk jezelf niet met deze foto's en kijk wat voor jou realistisch is.

3. Slaap genoeg: Het klinkt natuurlijk van zelf sprekend maar het is belangrijk dat je genoeg slaap krijgt. Je zult je hierdoor fitter voelen en sneller de motivatie hebben om te sporten. Ook zorgt een slaaptekort ervoor dat je meer trek krijgt wat dus niet helpt om in shape te komen.

4. Neem rustdagen: Om in shape te komen hoef je je niet elke dag helemaal in het zweet te werken. Het is belangrijk om ook rustdagen te nemen tussen je workouts is. Je lichaam heeft rustdag nodig om weer te kunnen herstellen, als je dit niet doet kan je lichaam overbelast raken waardoor je uiteindelijk nog verder van huis bent.

5. Blijf jezelf uitdagen: Verander je routine regelmatig en blijf jezelf uitdagen. door steeds dezelfde oefeningen te doen zal je uiteindelijk geen vooruitgang meer zien en blijf je op het zelfde punt hangen. Daarom is het belangrijk om variatie in je workouts te houden om jezelf steeds te blijven uitdagen.

6. LET OP JE VOEDING: niet alleen sporten is belangrijk. Zonder een gezond voedingspatroon zal je niet het gewenste resultaat behalen. Zorg voor een goede balans tussen sporten en voeding zodat jij echt het meeste uit jezelf kan halen

7. Creëer gewoontes: Verander niet drastisch in een keer heel je eet- en leef gewoontes, dit houdt je waarschijnlijk maar een korte tijd vol voordat je weer in je oude gewoontes valt. Door kleine aanpassingen te doen in je leven kun je nieuwe gewoontes creëren.

8. Geniet: Het is belangrijk om iets te doen wat je leuk vind. Als je elke dag met tegenzin een workout doet ga je dit niet lang volhouden. Ga opzoek naar iets wat je echt leuk vindt. Doe dit bijvoorbeeld samen met een vriend om vriendin om elkaar zo ook te blijven motiveren.

Word fit met Beyondfit

Lukt het jou maar niet om die structuur te vinden en zelf consistent bezig te zijn met sporten en voeding? Beyondfit kan jou daar bij helpen! Bij Beyondfit richten we ons niet alleen op sporten of voeding maar vinden wij jou gehele levensstijl belangrijk. We zijn een kleine familie van lifestyle coaches, een diëtist, personal trainer en fysiotherapeuten die allemaal onder een dak zitten. Hierdoor kunnen wij jou op een veilige manier helpen om weer fit te worden zodat jij lekker in je vel zit. Plan hier een gratis intake in en bespreek samen met jou doelen en wensen

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Meer artikelen waarmee jij meer over het Beyondfit worden kunt leren.

Afvallen met de juiste mindset

Afvallen met de juiste mindset

Lukt het jou maar niet om gewicht te verliezen? Meer sporten en gezond eten zijn belangrijk wanneer je wilt afvallen maar het is niet het enige. Alleen met de juiste mindset kun jij duurzaam gewichtsverlies behalen en behouden.

5 tips voor de juiste houding

5 tips voor de juiste houding

Heb jij last van rugpijn of andere aanhoudende klachten? Lees hier onze 5 tips voor de juiste houding om lichamelijke klachten te voorkomen.

7 Tips voor portiegrootte

7 Tips voor portiegrootte

Lukt het jou niet om af te vallen terwijl je gezond eet? Het controleren van je portiegrootte kan een goede stap zijn om gewicht te verliezen. Wij geven je 7 tips zodat jij je niet meer te veel eet en je beter je portiegrootte kan controleren:

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.