0%

Aanbod

Bekijk het aanbod van Beyondfit in Amsterdam-West

HomeFit

Nu dat iedereen thuis zit en toch fit wilt worden, zien we overal de meest gekke en ineffectieve workouts voorbij komen. Trainen is belangrijk om fit te worden maar wel op de juiste manier. En zonder de juiste voeding kom je er niet! Wil je echt sterk, strak, gezond en fit worden? Probeer dan nu onze beyondfit Homefit online thuis programma. Persoonlijk en resultaatgericht. 

Personal Training

Ons resultaatgerichte personal training in Amsterdam bestaat uit een-op-een training, diëtiek en coaching. We bieden je dus optimale ondersteuning. Iedereen heeft zijn eigen reden om op zoek te gaan naar een personal trainer. Bij Beyondfit luisteren we naar jouw verhaal en analyseren we jouw situatie en behoeften. Ons team stelt vervolgens samen met jou een plan op dat aansluit bij jouw doelstellingen.

Afvallen

Wij geloven niet in een streng dieet, want dat geeft alleen op korte termijn resultaten en leidt tot het bekende jojo-effect. De enige manier om blijvend gewicht te verliezen, is door te kiezen voor een gezonde leefstijl. Beyond weight loss is een programma dat is ontwikkeld om op een duurzame manier af te vallen.

Small Group Training

Wil je sterk, strak en fit worden? En ben jij op zoek naar fitness in een kleine groep waarbij je aandacht krijgt van een personal trainer? Dan is onze Small Group Training programma iets voor jou. In deze trainingen besteden wij aandacht aan een goede lichaamshouding en techniek. De trainingen zijn uitdagend en passen bij het doel van de groep. 

Senioren Fitness

Het is bewezen dat sporten voor ouderen cruciaal is om langer fit en gezond te blijven en verschillende ziektebeelden te voorkomen. Ben jij 60 plus en ervaar je een drempel om te gaan sporten? Heb je weinig tot geen sportervaring? Kom dan langs bij Beyondfit voor onze senioren fitness lessen. De perfecte oplossing als je fit ouder wilt worden.

 

Stel niet uit, start met de Gratis Proefles

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Beyondfit is dé plek voor personal training en groepsfitness in Amsterdam. Beyondfit is een kleinschalig health concept in Amsterdam-West waar je onder begeleiding van medische professionals werkt aan je gezondheid. Onze doelgerichte programma’s focussen op beweging, voeding en lifestyle. Schrijf je hier in voor een Gratis Proefles, iedereen is welkom!

 

{page_name}