Afvallen begint in de keuken

Sta jij uren in de sportschool maar lukt het jou maar niet om gewicht te verliezen? De juiste voeding is nog veel belangrijker wanneer jij duurzaam gewicht wilt verliezen.

Wordt fit in de gym, maar verlies gewicht in de keuken. Fit worden en gewicht verliezen zijn 2 verschillende dingen die mensen vaak door elkaar halen. Je kunt fitter worden zonder dat je gewicht verlies, maar je kunt ook gewicht verliezen zonder dat je fitter wordt. Voordat je begint met sporten of diëten is het belangrijk om vooral te bepalen wat nou eigenlijk precies je doelen zijn.

“Abs are made in the kitchen”

Ookal sta jij elke dag jezelf kapot te werken in de sportschool, wanneer jij duurzaam gewicht wilt verliezen is voeding nog veel belangrijker. Je hebt vast wel eens gehoord van de uitspraak “abs are made in the kitchen” en dit is zeker waar. Abs zijn pas zichtbaar wanneer het laagje vet van je buik weg is. Buikvet krijg je niet weg door 100 sit-ups te doen maar door gewicht te verliezen en een gezond eetpatroon aan te nemen. Als je er over na denkt is het ook heel logisch, hoeveel tijd spendeer jij aan eten vergeleken met sporten?

Hoe verlies je gewicht in de keuken?

Om gewicht te verliezen moet je ervoor zorgen dat je een negatieve energie balans hebt. Dit doe je door minder calorieën binnen te krijgen dan dat je verbruikt. Sporten kan er natuurlijk wel bij helpen om meer calorieën te verbranden maar voeding is hierbij nog belangrijker. Je hoeft hiervoor niet op een streng dieet maar het is belangrijk om een gezond eet- en leef patroon aan te nemen. Door stapje voor stapje slechte gewoontes aan te passen kun je dit gemakkelijker volhouden en echt duurzaam gewicht verliezen.

Duurzaam gewichtsverlies Bij Beyondfit

Bij Beyondfit zetten we je niet op een streng dieet maar leren we je alles over het aannemen van een gezond voedingspatroon. "Dont give someone fish, rather teach them how to fish so they can eat for a long time". Dit is hoe wij onze voedingscoaching aanpakken. Het is belangrijk dat jij de juiste mindset aanneemt en slechte gewoontes aanpast naar goede. Vraag vrijblijvend een gratis intake aan op onze website en dat kunnen we samen kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Meer artikelen waarmee jij meer over het Beyondfit worden kunt leren.

Hoe blijf je fit met een kantoorbaan

Hoe blijf je fit met een kantoorbaan

Heb jij een kantoorbaan waar jij vaak uren achter elkaar achter een bureau moet zitten? In dit artikel geven we jou tips hoe jij fit kunt blijven op kantoor

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.