Gezonde voeding, afvallen begint in de keuken

Sta jij uren in de sportschool maar lukt het jou maar niet om gewicht te verliezen? Gezonde voeding is nog veel belangrijker wanneer jij wilt afvallen.

Wil jij duurzaam gewicht verlies en werken aan een gezonder lichaam? Bij Beyondfit richten we ons niet alleen op meer sporten en afvallen maar ook op je algehele levensstijl. Vraag een gratis intake aan en dan kijken we samen hoe jij het beste resultaat kan behalen.

Wordt fit in de gym, maar verlies gewicht in de keuken. Fit worden en gewicht verliezen zijn 2 verschillende dingen die mensen vaak door elkaar halen. Je kunt fitter worden zonder dat je gewicht verlies, maar je kunt ook gewicht verliezen zonder dat je fitter wordt. Voordat je begint met sporten of diëten is het belangrijk om vooral te bepalen wat nou eigenlijk precies je doelen zijn. In dit artikel leggen we je uit hoe jij kan afvallen door middel van gezonde voeding.

Gezonde voeding afvallen

“Abs are made in the kitchen”

Ookal sta jij elke dag jezelf kapot te werken in de sportschool, wanneer jij wiltt afvallen is gezonde voeding nog veel belangrijker. Je hebt vast wel eens gehoord van de uitspraak “abs are made in the kitchen” en dit is zeker waar. Abs zijn pas zichtbaar wanneer het laagje vet van je buik weg is. Buik vet krijg je niet weg door 100 sit-ups te doen maar door afvallen en een gezonde voeding. Als je er over na denkt is het ook heel logisch, hoeveel tijd spendeer jij aan eten vergeleken met sporten?

Hoe verlies je gewicht in de keuken?

Om gewicht te verliezen moet je ervoor zorgen dat je een negatieve energie balans hebt. Dit doe je door minder calorieën binnen te krijgen dan dat je verbruikt. Sporten kan er natuurlijk wel bij helpen om meer calorieën te verbranden maar voeding is hierbij nog belangrijker. Je hoeft hiervoor niet op een streng dieet maar het is belangrijk om een gezond eet- en leef patroon aan te nemen. Door stapje voor stapje slechte gewoontes aan te passen kun je dit gemakkelijker volhouden en afvallen door middel van gezonde voeding

Afvallen met gezonde voeding Bij Beyondfit

Bij Beyondfit zetten we je niet op een streng dieet maar leren we je alles over het aannemen van een gezond voedingspatroon. "Dont give someone fish, rather teach them how to fish so they can eat for a long time". Dit is hoe wij onze voedingscoaching aanpakken. Het is belangrijk dat jij de juiste mindset aanneemt en slechte gewoontes aanpast naar goede. Vraag vrijblijvend een gratis intake aan op onze website en dan kunnen we samen kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

✓ Duurzaam gewichtsverlies

✓ Stok achter de deur

✓ 100% Body, 100% Food, 100% Mind

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Meer artikelen waarmee jij meer over het Beyondfit worden kunt leren.

Verantwoord afvallen, hoe doe je dat?

Verantwoord afvallen, hoe doe je dat?

Wil jij graag verantwoord en gezond afvallen? Op internet zijn allemaal manieren te vinden hoe jij snel kunt afvallen, maar deze zijn niet allemaal gezond.

Fit worden. Hoe wordt ik fit?

Fit worden. Hoe wordt ik fit?

Wil jij graag fit worden maar weet je niet zo goed hoe? Meer energie krijgen, je lekkerder voelen in je eigen lichaam of gewoon werken aan een gezonde levensstijl?In dit artikel vertellen we je meer over het belang van fit zijn en hoe jij zelf weer fit kunt worden.

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.