Blog

Ontdek hoe je fit wordt en blijft. Je vindt hier artikelen over personal training, voeding en lifestyle die jou helpen om je doelen te behalen.

Afvallen begint in de keuken

Afvallen begint in de keuken

Sta jij uren in de sportschool maar lukt het jou maar niet om gewicht te verliezen? De juiste voeding is nog veel belangrijker wanneer jij duurzaam gewicht wilt verliezen.

read more
Waarom een dieet plan niet werkt

Waarom een dieet plan niet werkt

Begin jij elke keer weer aan een dieet in de hoop dat het dit keer wel lukt om deze vol te houden? Maar lukt het je niet om duurzaam gewicht te verliezen? Wij geven je 4 redenen waarom een dieet niet werkt

read more
Food logging

Food logging

Wil jij gewicht verliezen, maar lukt het je maar niet om een gezond eet patroon aan te nemen? Dan is food logging misschien iets voor jou.

read more
Afvallen met de juiste mindset

Afvallen met de juiste mindset

Lukt het jou maar niet om gewicht te verliezen? Meer sporten en gezond eten zijn belangrijk wanneer je wilt afvallen maar het is niet het enige. Alleen met de juiste mindset kun jij duurzaam gewichtsverlies behalen en behouden.

read more

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.