Boutique gym Amsterdam

Ben je opzoek naar een kleinschalige boutique gym in Amsterdam met persoonlijke begeleiding?

Wil jij duurzaam gewichtsverlies en je weer helemaal zelfverzekerd kunnen voelen in je eigen lichaam? Bij Beyondfit zorgen we dat jij je doelen kan behalen en dit keer écht resultaat gaat zien.

Waarom kiezen voor Beyondfit?

Beyondfit is een kleinschalige boutique gym in Amsterdam waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Onze coaches helpen jou je doelen te bereiken op een veilige en effectieve manier.

100% body, 100% food, 100% mind

Bij Beyondfit richten we ons niet alleen op meer sporten, maar wij richten ons ook op een gezonde voeding en de juiste mindset.

Trainen op een veilige manier

Al onze coaches hebben een medische achtergrond zoals fysiotherapie of mensendieck, zodat jij altijd kan trainen op een veilige manier zonder blessures op te lopen.

Persoonlijk en kleinschalig

Beyondfit is een kleinschalige boutique gym waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Onze coaches staan voor jou klaar zowel in de gym als buiten de gym.

Duurzaam resultaat

Val jij steeds weer terug in je oude gewoontes en lukt het je maar niet om duurzaam resultaat te behalen?

Beyondfit helpt jou de structuur, motivatie en discipline terug te krijgen zodat jij je doelen kunt gaan behalen. Plan een intake in, dan kijken we samen hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Voel je thuis bij onze kleinschalige boutique gym in Amsterdam

Wil jij graag gewicht verliezen maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of vind je zo’n overvolle sportschool misschien te intimiderend om te beginnen met trainen? Beyondfit is een kleinschalige boutique gym in Amsterdam waar jij je thuis kunt voelen en op een veilige manier kunt trainen. Onze coaches helpen jou met het aannemen van een gezonde levensstijl en dienen als echte stok achter de deur zodat jij dit keer écht resultaat kunt behalen. Wij richten ons niet alleen op meer sporten of gezondere eten, maar ook op jouw mindset en algehele levensstijl. Kom langs voor een gratis intake en bespreek samen met een van onze coaches jouw doelen en wensen.

Meer dan een normale sportschool

Beyondfit is meer dan een normale sportschool. Het is een kleinschalige boutique gym in Amsterdam die zich richt op lifestyle coaching met een holistische aanpak. Al onze trainers hebben een medische achtergrond waardoor zij jou altijd op een veilige manier kunnen laten trainen zonder blessures op te lopen. Daarnaast is onze gym voorzien van alle faciliteiten en middelen voor een effectieve workout. Na een zware training kun jij ook nog genieten van een heerlijke douche, een koffietje zetten of smoothie maken in onze honesty bar en nog even ontspannen in de lounge.

Hoe kan ik starten met trainen in de Boutique gym Amsterdam?

Het begint altijd met een kleine stapjes. Als je graag wilt starten met trainen in de Boutique gym Amsterdam en denkt dat wij jou goed kunnen helpen dan begint het met een gratis intake. Dit zijn de te nemen stappen.

01.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bekijken we samen waar je op dit moment tegen aanloopt en bespreken we jouw doelstellingen en krijg je van ons te horen hoe wij jou kunnen helpen.

02.

Gratis proefles

Op basis van het intake gesprek plannen we een aantal proeflessen in. We laten je ervaren hoe de trainingen en sfeer zijn bij BeyondFit. Tijdens de proefles doen we een uitgebreide bodyscan en ga je kennis maken met onze personal trainers.

03.

Aan de slag

Als alles vanuit ons en vanuit jou naar wens is kunnen we aan de slag. Je zult merken dat het trainen aan het begin nog even wennen is maar jezelf van moment 1 thuis voelt bij Beyondfit.
“Trainen bij Beyondfit is anders. Je wordt begeleid in een rustig omgeving en je wordt écht beter gemaakt.“

Ben jij benieuwd wat trainen in de Boutique gym Amsterdam voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen of het trainen in de Boutique gym Amsterdam voor jou geschikt is.

Het kan zijn dat je vraag hebt over het trainen in de Boutique gym Amsterdam

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over trainen in de Boutique gym Amsterdam. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Over het algemeen zal je resultaat beginnen te zien en voelen na 2 tot 3 weken. Vooral als je je ook goed houd aan het voedingsschema zal je snel resultaat gaan zien. Het ligt er natuurlijk wel aan hoe gemotiveerd je bent en hoe hard je er voor wilt werken. Wij zullen er echter alles aan doen om jou in de juiste flow te krijgen.

Wat is jullie aanpak met voedingscoaching?

“Give someone a fish and feed them for a day, teach them to fish and feed them for a lifetime.”

Dit is ook hoe wij onze voedingscoaching aanpakken. We vertellen je niet alleen wat je moet eten maar leren je alles over hoe je gezond kan eten zodat je dit zelf kan blijven toepassen. Zonder de toepassing van een gezond eetpatroon zal je ook geen resultaat gaan zien.

Hoe wordt mijn voortgang en resultaten bijgehouden?

Je voortgang en resultaten meten we op drie verschillende manieren:

  • Lichaamssamenstelling meten: Elke 3 weken doen we een inbody scan. Met een inbody scan meten we of je lichaam goed in balans is. Het is een van de meest populaire en betrouwbare medische fitnessschalen die erg nauwkeurige resultaten geven.
  • Fitness test: Elke 6 weken doen we een fitness test om te kijken of je er fysiek en fitness wijs op vooruit bent gegaan.
  • Wekelijkse weegmoment: Elke week hebben we een kort weeg momentje om je wekelijkse vooruitgang bij te houden.
  • Boutique gym amsterdam

    Trainen in een boutique gym in Amsterdam die jou tot het uiterste brengt?

    Trainen in een boutique gym in Amsterdam die jou tot het uiterste brengt?