Duurzaam gewichtsverlies met de juiste kennis, toepassing en doorzetting

Duurzaam gewichtsverlies kun je alleen behalen met de juiste kennis, toepassing en doorzetting. Bij Beyondfit leren we je alles voor een gezonde levensstijl.

Bij Beyondfit richten we ons op drie verschillende aspecten. Met onze personal coaching focussen we ons niet alleen op gezonder eten of meer sporten, maar we richten ons ook op de juiste mindset en je algehele levensstijl. Buiten deze drie aspecten geloven wij dat er nog 3 stappen zijn voor duurzaam gewichtsverlies, namelijk: Knowlegde, implementation en sustainability. Deze stappen vullen elkaar allemaal aan en wanneer je een van deze stappen mist zal je merken dat het een stuk moeilijker is om gewicht te verliezen. Wij zullen stap voor stap uitleggen hoe jij het beste resultaat kunt behalen.

Knowledge (kennis)

Tegenwoordig is er zo veel informatie beschikbaar op het internet dat het vaak moeilijk is om te onderscheiden wat wel klopt en wat niet. Al deze informatie kan voor veel verwarring zorgen waardoor het alleen maar moeilijker wordt om de juiste informatie toe te passen. Je probeert allemaal verschillenden methodes en technieken uit in de hoop dat deze dit keer wel zullen werken maar vaak merk je al snel dat je toch altijd weer terug valt in je oude gewoontes. Bij Beyondfit leren wij jou alles wat je moet weten over de juiste voeding, de beste houding bij oefeningen en over de juiste mindset. We leren je hoe je dit zelf kunt toepassen in je dagelijks leven en hoe je gewoontes kunt aanpassen.

Implementation (toepassen)

Wanneer je uiteindelijk de juiste kennis hebt is het natuurlijk belangrijk om deze toe te passen, maar ook dit kan moeilijk blijven. Je weet dan misschien wel wat je moet doen, maar misschien niet hoe je dit moet doen. Of je weet misschien niet waar je moet beginnen en hebt net dat duwtje in de rug nodig om die eerste stap te zetten. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij het uitvoeren van verschillende oefeningen. Beginnen met sporten kan lastig zijn en het is belangrijk dat je hier ook de juiste vorm en houding bij toepast. Dit is vaak lastiger dan de kennis die je hebt op gedaan. Met de juiste begeleiding weet je zeker dat je de goede vorm en technieken aanleert en blessures kan voorkomen.

Sustainability (Doorzetting)

Wanneer je de juiste kennis hebt opgedaan en weet hoe je dit kunt toepassen is het ook van belangrijk dat je dit vol blijft houden. Vaak proberen we in korte tijd veel gewicht te verliezen waardoor het moeilijk is om dit voor langere tijd vol te houden. We proberen dan in een keer heel veel te veranderen en vallen al gauw terug in onze oude gewoontes. Voor duurzaam gewichtsverlies is het belangrijk om slechte gewoontes stap voor stap aan te passen zodat je de motivatie voor langere tijd kunt vasthouden. Het is hierbij niet alleen belangrijk om te kijk naar voeding en sporten maar ook naar je algehele levensstijl

Duurzaam gewichtsverlies met behulp van Beyondfit

Wil jij echt duurzaam gewichtsverlies en ben jij er klaar mee om steeds weer terug te vallen in je oude gewoontes? bij Beyondfit hebben we alle kennis over een gezond leef patroon en leren we je alles over de juiste voeding en houding bij oefeningen. Onze trainers dienen als echte stok achter de deur en zullen je blijven motiveren om het beste uit jezelf te halen. Vraag vrijblijvend een intake aan zodat we samen kunnen kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Meer artikelen waarmee jij meer over het Beyondfit worden kunt leren.

Hoe blijf je fit met een kantoorbaan

Hoe blijf je fit met een kantoorbaan

Heb jij een kantoorbaan waar jij vaak uren achter elkaar achter een bureau moet zitten? In dit artikel geven we jou tips hoe jij fit kunt blijven op kantoor

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.