Duurzaam afvallen met de juiste kennis, toepassing en doorzetting

Wil jij graag duurzaam afvallen? Alleen met de juiste kennis, toepassing en doorzetting kun jij duurzaam gewicht verliezen en werken aan een sterke basis. Bij Beyondfit leren we je alles voor een gezonde levensstijl en hoe jij dit zelf kunt toepassen. In dit artikel vertellen we je alles over de 3 peilers van Beyondfit waarmee jij op een duurzame wijze kunt afvallen.

Wil jij duurzaam gewicht verlies en werken aan een gezonder lichaam? Bij Beyondfit richten we ons niet alleen op meer sporten en afvallen maar ook op je algehele levensstijl. Vraag een gratis intake aan en dan kijken we samen hoe jij het beste resultaat kan behalen.

Duurzaam afvallen door middel van knowledge, implementation en sustainability

Bij Beyondfit richten we ons op drie verschillende aspecten zodat jij duurzaam kan afvallen. Met onze personal coaching focussen we ons niet alleen op gezonder eten of meer sporten, maar we richten ons ook op de juiste mindset en je algehele levensstijl. Buiten deze drie aspecten geloven wij dat er nog 3 stappen zijn voor duurzaam afvallen, namelijk: Knowlegde, implementation en sustainability. Deze stappen vullen elkaar allemaal aan en wanneer je een van deze stappen mist zal je merken dat het een stuk moeilijker is om gewicht te verliezen. Wij zullen stap voor stap uitleggen hoe jij hiermee het beste resultaat kunt behalen.

Duurzaam afvallen

Knowledge (kennis)

Tegenwoordig is er zo veel informatie beschikbaar op het internet dat het vaak moeilijk is om te onderscheiden wat wel klopt en wat niet. Al deze informatie kan voor veel verwarring zorgen waardoor het alleen maar moeilijker wordt om duurzaam te kunnen afvallen. Je probeert allemaal verschillenden methodes en technieken uit, in de hoop dat deze dit keer wel zullen werken maar vaak merk je al snel dat je toch altijd weer terug valt in je oude gewoontes. Bij Beyondfit leren wij jou alles wat je moet weten over de juiste voeding, de beste houding bij oefeningen en over de juiste mindset. We leren je hoe je dit zelf kunt toepassen in je dagelijks leven en hoe je gewoontes kunt aanpassen.

Implementation (toepassen)

Wanneer je uiteindelijk de juiste kennis hebt is het natuurlijk belangrijk om deze toe te passen, maar ook dit kan moeilijk blijven. Je weet dan misschien wel wat je moet doen, maar misschien niet hoe je dit moet doen. Of je weet misschien niet waar je moet beginnen en hebt net dat duwtje in de rug nodig om die eerste stap te zetten. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij het uitvoeren van verschillende oefeningen. Beginnen met sporten kan lastig zijn en het is belangrijk dat je hier ook de juiste vorm en houding bij toepast. Dit is vaak lastiger dan de kennis die je hebt op gedaan. Met de juiste begeleiding weet je zeker dat je de goede vorm en technieken aanleert en kan een coach jou helpen om echt duurzaam te kunnen afvallen.

Sustainability (Doorzetting)

Wanneer je de juiste kennis hebt opgedaan en weet hoe je dit kunt toepassen is het ook van belang dat je dit vol blijft houden. Vaak proberen we in korte tijd veel gewicht te verliezen waardoor het moeilijk is om dit voor langere tijd vol te houden. We proberen dan in een keer heel veel te veranderen en vallen al gauw terug in onze oude gewoontes. Wanneer jij duurzaam wilt afvallen is het belangrijk om slechte gewoontes stap voor stap aan te passen zodat je de motivatie voor langere tijd kunt vasthouden. Het is hierbij niet alleen belangrijk om te kijken naar voeding en sporten maar ook naar je algehele levensstijl.

Duurzaam afvallen met behulp van Beyondfit

Wil jij echt duurzaam afvallen en ben jij er klaar mee om steeds weer terug te vallen in je oude gewoontes? Bij Beyondfit hebben we alle kennis over een gezond leef patroon en leren we je alles over de juiste voeding en houding bij oefeningen. Onze trainers dienen als echte stok achter de deur en zullen je blijven motiveren om het beste uit jezelf te halen. Vraag vrijblijvend een intake aan zodat we samen kunnen kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

✓ Duurzaam gewichtsverlies

✓ Stok achter de deur

✓ 100% Body, 100% Food, 100% Mind

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Meer artikelen waarmee jij meer over het Beyondfit worden kunt leren.

Sport motivatie

Sport motivatie

Motivatie krijgen om te sporten kan soms best lastig zijn? Hoe vind je het, hoe krijg je het en hoe blijf je gemotiveerd om te sporten.

Holistische levensstijl

Holistische levensstijl

Een holistische levensstijl, wat is het en hoe kun je het in je leven toepassen? Ontdek wat holisme is en hoe het jouw leven kan verbeteren.

Overtraining

Overtraining

We weten allemaal dat sporten gezond is en dat het vele voordelen heeft. Maar wanneer je te veel en intensief sport kan het het leiden tot overtraining.

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.