0%

HomeFit

HomeFIT - live stream trainen met Beyondfit

Nu dat iedereen thuis zit en toch fit wilt worden, zien we overal de meest gekke en ineffectieve workouts voorbij komen. Trainen is belangrijk om fit te worden maar wel op de juiste manier. En zonder de juiste voeding kom je er niet! Wil je echt sterk, strak, gezond en fit worden? Probeer dan nu onze beyondfit online thuis programma. Persoonlijk en resultaatgericht.

Thuis online live-stream training

En toen zat iedereen opeens thuis! Gebruik juist dit moment met de Coronavirus om gezonder en fitter te worden.
Doe mee met onze HIIT live-stream workouts en blijf fit vanuit je woonkamer. 

Hoe werkt het?

Je traint drie keer per week online thuis met een van onze personal trainers. Binnen onze live-stream prive facebook community  krijg je tips en advies over voeding en gezondheid. Op deze manier creëer je bewustwording en krijg je inzichten om je leefstijl op een duurzame manier te ontwikkelen.

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek HomeFit

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Beyondfit is dé plek voor personal training en groepsfitness in Amsterdam. Beyondfit is een kleinschalig health concept in Amsterdam-West waar je onder begeleiding van medische professionals werkt aan je gezondheid. Onze doelgerichte programma’s focussen op beweging, voeding en lifestyle. Schrijf je hier in voor een Gratis Proefles, iedereen is welkom!

 

{page_name}