Honesty bar

Wil jij altijd kunnen genieten van een gezonde maaltijd voor of na je workout?

In onze honesty bar kun jij lekker relaxen na een zware workout, een smoothie maken en gebruik maken van gezond en goed eten. Plan een intake in en dan bespreken we samen alle mogelijkheden

Waarom onze honesty bar?

Met de honesty bar kun je echt het maximale uit je lidmaatschap bij Beyondfit halen. Jou gezondheid is onze prioriteit.

Uitsluitend organische producten

Alle producten in de honesty bar zijn organische en non-GMO. Zo kun je altijd de lekkerste en gezondste maaltijden zelf ervaren.

Home away from home

Je kunt je helemaal thuis voelen in onze honesty bar. Zelf je smoothies en capuccinos maken, relaxen en even bijkomen na een zware workout samen met andere leden of een coach.

Gebaseerd op vertrouwen

Met de honesty bar kun je erop vertrouwen dat onze prioriteit ligt bij jou gezondheid en daarom bieden we alleen producten aan die gezond en goed voor je zijn.

Kom tot rust

Gezonde voeding met onze Honesty bar

Heb jij vaak weinig tijd om een gezonde maaltijd klaar te maken? Het kan soms lastig zijn om in je drukke leven ook nog eens na te moeten denken over een gezond eetpatroon. Vaak pakken we dan iets kant en klaars om zo snel mogelijk de deur uit te kunnen. In onze honesty bar maken we uitsluitend gebruik van organische en gezonde producten zodat jij zeker weet dat je de juiste voeding binnen krijgt. Rust na je workout even uit met een lekkere smoothie en koffie, of kom werken in onze honesty bar en maak gebruik van al onze gezonde producten voor een heerlijke maaltijd.

Onze producten zijn:

  • Organisch en non-GMO
  • Vers en van hoge voedingswaarden
  • Hoge kwaliteit producten gevalideerd door onze voedingsdeskundige

Benieuwd hoe de honesty bar eruit ziet?

Benieuwd naar de honesty bar? De honesty bar is een plek waar je je thuis kunt voelen en helemaal kunt ontspannen. Bekijk hier een kleine sfeer impressie of kom langs bij Beyondfit om het zelf te zien.