Hulp bij afvallen

Afvallen is moeilijk, maar gelukkig is hulp bij afvallen mogelijk. Lees hier op welke 5 manieren je hulp kunt inschakelen en ontdek wat voor jou het beste werkt.

Lukt het jou maar niet om af te vallen ook al heb je voor je gevoel al alles geprobeerd? Van strenge diëten naar extreem sporten of verschillende detox kuren. Vaak kun je dit voor een korte periode volhouden maar merk je al snel dat dit geen langdurige oplossing biedt. Afvallen is helaas voor veel mensen erg moeilijk. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je zowel professionele als gratis hulp kunt krijgen bij het afvallen. In dit artikel leggen wij uit op welke manieren jij jouw hulp bij afvallen kunt inschakelen.

Hulp bij afvallen? Dit zijn 5 manieren om met hulp af te vallen.

Hulp bij afvallen met steun van vrienden of familie

Vaak is het bij afvallen de motivatie die mist. Je ziet geen of weinig resultaat waardoor je jezelf al snel afvraagt waarom je dit nou eigenlijk doet. Je vrienden of familie kunnen je soms erg goed helpen. Het is een fijne en gratis manier om hulp te krijgen bij afvallen. Zij kunnen je helpen de motivatie vast te houden en net dat steuntje in de rug te bieden. Spreek bijvoorbeeld met een vriend of vriendin af om een paar keer in de week samen te gaan sporten. Hierdoor zal je minder snel afzeggen en word je meer gedwongen om echt te gaan. Ook kun je aan je familie vragen of ze rekening willen houden met de voeding. Door samen gezond te eten is het ook makkelijker om je hier aan te houden. Hulp bij afvallen van vrienden of familie niet genoeg? Dan is het slim om professionele hulp bij het afvallen in te schakelen.

Afvallen met een diëtiste

Als je wilt afvallen is het belangrijk dat je goed op je voeding let. Mogelijk heb je ondertussen al 100 verschillende diëten voorbij zien komen. Je stelt vaak te harde eisen die niet realistisch zijn, waardoor je een dieet niet lang vol houdt. Mensen denken vaak dat je bij diëten niks meer mag eten wat je lekker vindt. Dit is gelukkig niet zo, zolang je maar de juiste balans vindt. Het kost helaas veel tijd en moeite om je te verdiepen in voeding en er is zoveel informatie beschikbaar dat het soms lastig is om door de bomen het bos te vinden. Daarom kan het handig zijn om hulp in te schakelen van een diëtist wanneer jij wilt afvallen. Samen met een diëtist kijk je dan naar jouw eet- en leefpatroon en wat je hier aan kan veranderen. De diëtist stelt vervolgens een voedingsplan voor jou op om zo op een gezonde en realistische manier tot jouw ideale gewicht te komen.

Hulp van personal trainer

Buiten gezond eten is het ook belangrijk om goed te bewegen. Het is vaak lastig om te beginnen met sporten omdat je niet zo goed weet wat je moet doen, welke oefeningen er zijn en hoe je deze vervolgens op een goede manier ten uitvoering brengt. Je staat een beetje verdwaald in de sportschool en doet steeds dezelfde oefeningen waardoor je geen vooruitgang ziet. Een personal trainer kan je hierbij heel erg goed helpen. Een personal trainer helpt je met verschillende oefeningen en laat zien hoe je deze goed uitvoert. Je traint samen en wordt gemotiveerd om door te gaan. Ook als het voor je gevoel misschien even te veel wordt. Samen met een personal trainer maak je dan een trainingsplan waarmee je voor een bepaalde tijd aan de slag gaat en ontvang je hulp bij afvallen.

Hulp bij afvallen van Lifestyle coach

Het is belangrijk om een goede balans te vinden tussen de juiste voeding en voldoende beweging. Maar met alleen sporten of alleen maar gezond eten kom je er niet, de juiste mindset is hierbij ook belangrijk. Bij een lifestyle coach gaat het over je hele levensstijl, je welzijn en geluk. Je moet hierbij je levensstijl en mindset aanpassen om echt resultaat te zien en om gemotiveerd te blijven. Een leefstijlcoach geeft advies over voeding, beweging, ontspanning, slaap en stressmanagement.

Afvallen onder begeleiding met Beyondfit

Hulp bij afvallen en zeker weten dat je duurzaam resultaat behaald? Als je echt resultaat wilt zien is het belangrijk om goede begeleiding te krijgen van professionele coaches. Beyondfit is een kleinschalige boutique gym in Amsterdam Oud-West die zich richt op lifestyle coaching met een holistische aanpak. Het is een plek waar je je thuis en op je gemak zult voelen. Een kleine familie van lifestyle coaches, een diëtist en personal trainers met een medische achtergrond allemaal onder een dak. Op deze manier kunnen we een veilige trainingen zonder blessures garanderen. Plan een gratis intake in om te kijken naar de mogelijkheden en een persoonlijke aanpak.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Meer artikelen waarmee jij meer over het Beyondfit worden kunt leren.

Krachttraining voor vrouwen

Krachttraining voor vrouwen

Denk jij dat krachttraining niet voor vrouwen is? Dan heb jij het helemaalmis. In dit artikel vertellen we je alles over krachttraining, de misvattingen en de voordelen voor vrouwen

Gezonde levensstijl tips

Gezonde levensstijl tips

Wil jij graag weer een gezonde levensstijl aannemen maar heb jij het vaak te druk om hier echt mee bezig te zijn? Wij geven je 8 tips!

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.