Hulp bij afvallen

Afvallen is moeilijk, hulp bij afvallen is gelukkig mogelijk. Bekijk op welke 5 manieren je hulp kunt inschakelen en ontdek wat voor jou het beste werkt.

Lukt het jou maar niet om af te vallen ook al heb je voor je gevoel al alles geprobeerd? Van strenge diëten naar extreem sporten of verschillende detox kuren. Vaak kun je dit voor een korte periode volhouden maar merk je al snel dat dit geen langdurige oplossing is. Afvallen is helaas voor veel mensen erg moeilijk. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je hulp kunt krijgen bij het afvallen. In dit artikel leggen wij uit op welke manieren jij jouw hulp bij afvallen kunt inschakelen.

Hulp bij afvallen? Dit zijn 5 manieren om met hulp af te vallen.

  • Steun van vrienden of familie
  • Afvallen met een diëtiste
  • Hulp van een personal trainer
  • Hulp van een lifestyle coach
  • Afvallen onder begeleiding van Beyondfit

Steun van vrienden of familie

Vaak is het bij afvallen de motivatie die mist. Je ziet geen of weinig resultaat waardoor je jezelf al snel afvraagt waarom je dit nou eigenlijk doet. Je vrienden of familie kunnen je soms erg goed helpen om jouw motivatie vast te houden of een steuntje in de rug te bieden. Spreek bijvoorbeeld met een vriend of vriendin af om een paar keer in de week samen te gaan sporten. Hierdoor zal je minder snel afzeggen en word je meer gedwongen om echt te gaan. Ook kun je aan je familie vragen of ze rekening willen houden met de voeding. Als je je vrienden of familie steeds ongezonde dingen ziet eten zal je ook sneller zelf weer de mist in gaan. Door samen gezond te eten is het ook makkelijker om je hier aan te houden. Hulp bij afvallen van vrienden of familie niet genoeg? Natuurlijk kan het zijn dat deze hulp niet genoeg is. Dan is het slim om professionele hulp bij het afvallen in te schakelen.

Afvallen met een diëtiste

Als je wilt afvallen is het belangrijk dat je goed op je voeding let. Mogelijk heb je ondertussen al 100 verschillende diëten voorbij zien komen en er aantal geprobeerd maar allemaal zonder succes. Je stelt vaak te harde eisen die niet realistisch zijn waardoor je een dieet niet lang vol houd. Mensen denken vaak dat je bij diëten niks meer mag eten wat je lekker vindt. Dit is gelukkig niet zo, zolang je maar de juiste balans vindt. Het kost helaas veel tijd en moeite om je te verdiepen in voeding en er is zoveel informatie beschikbaar dat het soms lastig is om door de bomen het bos te vinden. Daarom kan het handig zijn om hulp in te schakelen van een diëtist. Samen met een diëtist kijk je dan naar jou eet- en leefpatroon en wat je hier aan kan veranderen. De diëtist stelt vervolgens een voedingsplan voor jou op om zo op een gezonde en realistische manier tot jou ideale gewicht te komen.

Hulp van personal trainer

Buiten gezond eten is het ook belangrijk om goed te bewegen Het is vaak lastig om te beginnen met sporten omdat je niet zo goed weet wat je moet doen, welke oefeningen er zijn en hoe je deze vervolgens op een goede manier ten uitvoering brengt. Je staat een beetje verdwaald in de sportschool en doet steeds dezelfde oefeningen waardoor je geen vooruitgang ziet. Een personal trainer kan je hierbij heel erg goed helpen. Een personal trainer helpt je met verschillende oefeningen en laat zien hoe je deze goed uitvoert. Je traint samen en wordt gemotiveerd om door te gaan. Ook als het voor je gevoel misschien even te veel wordt. Samen met een personal trainer maak je dan een trainingsplan waarmee je voor een bepaalde tijd aan de slag gaat en ontvang je hulp bij afvallen.

Hulp van Lifestyle coach

Het is belangrijk om een goede balans te vinden tussen de juiste voeding en voldoende beweging. Met alleen maar sporten of alleen maar gezond eten kom je er niet. Bij een lifestyle coach gaat het over je hele levensstijl en je welzijn en geluk. Je moet hierbij je levensstijl en mindset aanpassen om echt resultaat te zien en om gemotiveerd te blijven. Een leefstijlcoach geeft advies over voeding, beweging, ontspanning, slaap en stressmanagement.

Afvallen onder begeleiding met Beyondfit

Hulp bij afvallen en zeker weten dat je duurzaam resultaat behaald? Als je echt resultaat wilt zien is het belangrijk om goede begeleiding te krijgen van professionele coaches. Beyondfit is een kleinschalige boutique gym in Amsterdam Oud-West die zich richt op lifestyle coaching met een holistische aanpak. Het is een plek waar je je thuis en op je gemak zult voelen. Een kleine familie van lifestyle coaches, een diëtist en personal trainers met een medische achtergrond allemaal onder een dak. Op deze manier kunnen we een veilige trainingen zonder blessures garanderen. Plan een gratis intake in om te kijken naar de mogelijkheden en een persoonlijke aanpak.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Meer artikelen waarmee jij meer over het Beyondfit worden kunt leren.

Hoe blijf je fit met een kantoorbaan

Hoe blijf je fit met een kantoorbaan

Heb jij een kantoorbaan waar jij vaak uren achter elkaar achter een bureau moet zitten? In dit artikel geven we jou tips hoe jij fit kunt blijven op kantoor

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.