Lifestyle coach

Structuur en controle over je leven krijgen kan soms lastig zijn. Een lifestyle coach kan jou helpen alles uit je leven te halen. Soms denk je dat je je leven helemaal onder controle hebt maar blijft er toch altijd iets aan je knagen. Je weet niet zo goed wat het is en wat je er tegen kan doen. Of je zit misschien niet zo lekker in je vel en ervaart veel stress en onrust. Een lifestyle coach kan jou helpen je leven te verbeteren en de juiste mindset te creëren.

Wil jij duurzaam gewicht verlies en werken aan een gezonder lichaam? Bij Beyondfit richten we ons niet alleen op meer sporten en afvallen maar ook op je algehele levensstijl. Vraag een gratis intake aan en dan kijken we samen hoe jij het beste resultaat kan behalen.

Wat doet een lifestyle coach?

De naam zegt het eigenlijk al: een lifestyle coach is iemand die jou coacht in je levensstijl. Een lifestylecoach helpt je om je levensstijl te verbeteren zodat jij alles uit je leven kunt halen. Het is niet zo dat er maar één goede manier van leven is, iedereen heeft andere normen, waarden en doelen. Daarom is er ook niet maar één aanpak voor het perfecte leven. Een lifestyle coach kan jou helpen om jouw ideale levensstijl te vinden. Lifestyle coaching helpt jou om je lichaam, geest en voeding naar een hoger niveau te tillen.

Lifestyle coach

Waar kan een lifestyle coach bij helpen

Een lifestyle coach kijkt samen met jou naar de eventuele verbeterpunten in je leven of waar je vast blijft hangen. Vaak weet je zelf niet precies wat het onderliggende probleem is en blijf je hangen op een punt. De coach leert je inzicht te krijgen in je problemen en richting te geven aan je leven. Hij kan je helpen structuur in je leven te krijgen en de controle weer in handen te krijgen. Het is niet zo dat een lifestyle coach je vertelt hoe je je leven moet leven maar helpt jou met keuzes maken en bewustwording. Hij kan je helpen om bepaalde doelen te bereiken en om de juiste mindset te creëren. Het doel hiervan is vooral het bevorderen van jouw fysieke en mentale gezondheid.

Een paar voorbeelden waar lifestyle coaching bij kan helpen zijn:

  • Gelukkiger en tevreden in het leven staan, de juiste mindset
  • Innerlijke rust en balans
  • Zelfbewuster worden
  • Keuzes maken
  • Gezond leef- en eetpatroon

Lifestyle fitness coach

Lifestyle coaching kan jou ook helpen met afvallen. Hij kan je helpen een gezonde levensstijl aan te nemen met een gezond leef- en eetpatroon. Door de juiste mindset te ontwikkelen kun je op duurzame wijze dit patroon aanhouden. Vaak is lifestyle coaching bij afvallen een combinatie van personal training, gepersonaliseerde voedingscoaching en de juiste mindset. Door deze drie aspecten te combineren kun je tot het maximale resultaat komen.

Lifestyle coaching bij Beyondfit

Bij Beyondfit bieden we personal training aan waar de focus niet alleen ligt op meer bewegen en goede voeding maar ook over de juiste mindset. Onze coaches helpen jou een gezonde levensstijl aan te leren zodat je dit ook op langdurige basis kunt volhouden. We hebben een plek waar je je thuis en op je gemak kan voelen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis intake in en kijk samen wat jou mogelijkheden zijn.

✓ Duurzaam gewichtsverlies

✓ Stok achter de deur

✓ 100% Body, 100% Food, 100% Mind

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Meer artikelen waarmee jij meer over het Beyondfit worden kunt leren.

Verantwoord afvallen, hoe doe je dat?

Verantwoord afvallen, hoe doe je dat?

Wil jij graag verantwoord en gezond afvallen? Op internet zijn allemaal manieren te vinden hoe jij snel kunt afvallen, maar deze zijn niet allemaal gezond.

Fit worden. Hoe wordt ik fit?

Fit worden. Hoe wordt ik fit?

Wil jij graag fit worden maar weet je niet zo goed hoe? Meer energie krijgen, je lekkerder voelen in je eigen lichaam of gewoon werken aan een gezonde levensstijl?In dit artikel vertellen we je meer over het belang van fit zijn en hoe jij zelf weer fit kunt worden.

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.