Waarom BeyondFit?

Weten wie achter het bedrijf zit? Bekijk hier meer over ons.

Over ons

Beyondfit is een kleinschalige boutique gym in Amsterdam Oud-West die zich richt op lifestyle coaching met een holistische aanpak. Wij geloven dat het leiden van een gelukkig leven niet met toeval komt. Het onderhouden van een gezond lichaam en geest zijn essentieel – het is een noodzaak voor wie elke dag positief wilt leven.

Bij Beyondfit richten we ons niet alleen op afvallen of trainen. We richten ons op de wortel van geluk, oftewel een goed gevoel: weer de controle krijgen, je goed in je vel voelen, discipline opbouwen, je volbracht voelen, zelfverzekerd zijn, je aantrekkelijk voelen, de juiste hormonale en chemische balans in je lichaam hebben.

SUCCESFORMULE = 100% LICHAAM + 100% MIND + 100% ETEN

“De missie van Beyondfit is om een gemoedelijke maar inspirerende omgeving te creëren die gezondheidsgewoonten zoals voeding, training en mindset vereenvoudigt voor mensen die een gezonder en gelukkiger leven willen leiden.”

Onze oprichter

David Billy

Ik ben geboren in Tanzania. Ik ben opgegroeid in een gezin met 4 kinderen; afkomstig uit een middenklasse gezin met niet veel geld. Mijn ouders werkten heel hard en deden hun best om al hun kinderen een fundament van hard werken en toewijding te geven. Deze houding draag ik tot op de dag van vandaag bij me.

Ik kwam in 2004 naar Nederland om fysiotherapie te studeren en werkte parttime in verschillende sportscholen. Na mijn bachelor Fysiotherapie kreeg ik een brief van de IND waarin stond dat ik binnen 21 dagen het land moest verlaten. Gelukkig had een van mijn vrienden een band met een immigratieadvocaat en zij adviseerde dat de enige manier om in het land te blijven, was door mijn eigen bedrijf te starten! Ik was 25 jaar oud. Geen idee over het starten van een bedrijf, maar ik heb een belangrijk ding geleerd;

“Als je iets heel ergs wilt, kan niets je tegenhouden en zul je altijd een manier vinden”.

Ik ben getuige geweest van de geboorte van GOH Concept en heb het vervolgens zien heropenen als een nieuwe entiteit onder de naam – BEYONDFIT. Ik weet niet waar het leven me heen zal brengen. Eén ding is zeker: ik zal nooit opgeven. Laten we dankbaar en positief blijven en elkaar blijven inspireren. Een heel speciaal bedankje aan onze trouwe Beyond Fit Family!

Ontmoet het team

Onze trainingsprogramma’s en diensten worden ontwikkeld door een team van personal trainers van hoog niveau, sportwetenschapscoaches en voedingsdeskundigen die een systematische aanpak gebruiken om u op een veilige en motiverende manier te trainen, zodat u uw maximale potentieel op alle gebieden van het leven kunt bereiken.

Met ons multidisciplinaire team zijn wij in staat uw uitdaging te verbinden met onze oplossing. Vind hieronder jouw perfecte match!

Beweging & Voeding

Weten welk progamma of dienst het best bij past?

Met een personal trainer jouw voeding en beweging naar de next level brengen? Plan nu gratis een intake in.