Online coaching

Lukt het maar jou niet om grip te krijgen op je gezondheid en de beste versie van jezelf te worden? Mis jij net dat beetje begeleiding?

Onze online coaching biedt net dat extra beetje ondersteuning en begeleiding die jij nodig hebt om echt resultaat te gaan zien.

HOW YOU DO ANYTHING, IS HOW YOU DO EVERYTHING

Begeleiding en kennis

Meer grip op je gezondheid en doelen

Wil jij meer grip op je gezondheid? Of mis jij de juiste kennis en begeleiding om echt resultaat te behalen? Met alle informatie die tegenwoordig te vinden is kan het lastig zijn om er achter te komen wat nou wel klopt en wat niet. Onze online coaching sessies zijn erop gericht om jou een sterke basis te leren en te begeleiden in jouw fitness journey.

WAAROM ONLINE COACHING MET DAVID BILLY?

Ik geloof dat een goede gezondheid essentieel is om de uitdagingen van het leven te overwinnen en het leven volledig te leven.

Controle

Ik leer je hoe de controle terug kunt krijgen over je gezondheid door middel van educatieve coaching – Voeding, Sporten en Mindset

”CAN DO” Mindset

De juiste mindset is belangrijk wanneer jij aan je gezondheid wilt werken en de best versie van jezelf willen worden. Met online coaching leren we je alles over het aannemen van de juiste mindset

Langdurig resultaat

We werken niet voor korte termijn maar bouwen aan een sterke basis door middel van de juiste kennis, toepassing en doorzetting.

Online coaching pakketten

Bekijk hier de verschillende pakketten voor online coaching en ontdek welke voor jou geschikt is

€350

Beginner

Intensieve coaching

✓ 8 weken

✓ 2x per week contact moment

€280

Advanced

Moderate coaching

✓ 8 weken

✓ 1x per 2 weken coaching

€60

Maintenance

Maintenance

✓ 12 weken

✓ 1x per maand contact moment

Stok achter de deur

Online personal coaching met David Billy

”Lukt het jou maar niet om de motivatie vast te houden en weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Mijn online coaching sessions dienen als echte stok achter de deur. Samen stellen wij een plan op en gaan we terug naar de basis. Door middel van sporten, voeding en mindset, leer ik je hoe je de beste versie van jezelf kunt worden!”

David Billy

Hoe werkt online coaching?

Benieuwd hoe jij aan de slag kunt gaan met online coaching bij David Billy? Bekijk hier hoe het werkt.

01.

Intake inplannen

Via de site kun je gemakkelijk zelf een intake inplannen met een van onze coaches. De intake zal via zoom plaatsvinden, en een dag voor de intake krijgen jij en de coach allebei nog een reminder.
02.

Intake

Tijdens de intake (25 min) bespreken we je doelen, wat je wilt bereiken, proberen we je problemen te begrijpen en stellen we een plan van aanpak op.
03.

Aan de slag!

Wanneer jij verder wilt met de online coaching de instructies en samenvatting van de 8 weekse coaching. Elke donderdag plant de coach consult sessies in om structuur te creëren en op maandag houden jullie contact via WhatsApp

Structuur

Wil jij meer structuur creëren in je leven en de grip op je gezondheid terug?

Online coach David Billy begeleid jou en zorgt ervoor dat jij de structuur weer terug vindt. Plan vrijblijvend een intake gesprek in met David

CASES van onze klanten

Wil je weten ik de leefstijl van onze klanten heeft verbeterd? Lees hier onder de ervaringen.

Shirly

London

“Nadat ik het online programma bij David heb gedaan, realiseer ik me dat ik mijn eetgewoonten en nieuwsgierigheid met voedselproducten niet in mijn eentje zou hebben veranderd. David heeft de kennis om alle vragen deskundig te beantwoorden en biedt onderweg alternatieven en advies. Hij kan u in de goede richting wijzen, niet alleen met voedingsgewoonten, maar ook met activiteitsgewoonten om een volledige aanpak te maken om gezond te blijven.

Bovenal is David helemaal niet veroordelend en heeft hij veel geduld om de hele tijd te motiveren. David, ik waardeer je positiviteit en luistervaardigheid!”

{

Nicola

Italië

“Ik werd enkele maanden gecoacht door David en behalve door de resultaten (die tastbaar waren) was ik onder de indruk van zijn positieve houding, beschikbaarheid en enorme kennis. Hij besteedt veel aandacht aan zowel een gedetailleerde voedingsplanning als aan de trainingsroutine, waarbij hij realistische doelen stelt en er tegelijkertijd voor zorgt dat je je eraan houdt. David heeft me echt geholpen mijn denkwijze op te bouwen en discipline te cultiveren waarvan ik nooit had gedacht dat ik die had. Van nooit naar de sportschool gaan tot mijn eigen homegym. Absoluut een aanrader!”

{

Isabella

Nederland

“Sinds dat David me coacht, ben ik op een streefgewicht waarvan ik nooit dacht dit te kunnen halen. Met zijn kennis, vastberadenheid, oplettendheid en positiveit wist hij me eigenlijk zo mee te nemen in het proces, dat ik een jaar later nog steeds blij ben met het blijvende resultaat. Je leert wat werkt voor je lichaam, zonder dat je een dieet volgt of honger hoeft te hebben. Eigenlijk dus kennis voor het leven, waar ik David super dankbaar voor ben. Aanrader voor iedereen 🙂!”

{
Lorem ipsum

Wil je meer weten over mij?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag over het online coachingsprogramma? Lees hier alle veelgestelde vragen en ontdek of jouw vraag misschien al beantwoord is.

Kan ik resultaat zien in 8 weken?
Ja, dat kan zeker. Wanneer jij helemaal inzet en goed luistert naar de actiepunten van jouw coach kun jij zeker al resultaat zien.
Hoe weet ik welk pakket het beste voor mij geschikt is?
Tijdens de intake zal de coach samen met jou kijken naar het geschikte pakket. Dit is afhankelijk van je voedingskennis, fitness niveau en Mindset.
Kan ik het programma op pauze zetten als ik op vakantie ga?
Ja dit kan, maar dit raden we niet aan. De online coaching is juist bedoelt zodat deze altijd door kan gaan, vooral in moeilijke tijden zoals op vakantie. Het idee is om je kennis aan te bieden die je de rest van je leven in elke situatie kunt gebruiken.
Kan ik ook in 2 termijnen betalen?
Dit is helaas niet mogelijk
Duurzaam gewicht verlies

Lukt het jou maar niet om je sportdoelen te behalen, en val je steeds weer in je oude patronen?

Soms is het enige wat je nodig hebt een beetje support en begeleiding. Behaal dit keer echt resultaat met onze online coaching. Plan vrijblijvend een intake in.