Wordt fit, blijf fit

Personal trainer Amsterdam

Lukt het jou maar niet om consistent af te vallen? Of wil je weer fit worden maar mis je steeds dat kleine beetje motivatie? Soms heb je net dat ene duwtje in de rug nodig om door te blijven gaan. Zoek jij nog een personal trainer in Amsterdam? Beyondfit kan jou daarbij helpen! Wij helpen je een gezonde levensstijl aan te nemen en de juiste mindset creëren zodat jij straks echt resultaat gaat zien.

WAAROM EEN PERSONAL TRAINER BIJ BEYONDFIT IN AMSTERDAM?

Personal training kan op meerdere plekken. Fit worden is echter meer dan alleen personal training.

MEER DAN ALLEEN EEN TEAM MET PERSONAL TRAINERS

Een kleine familie van lifestyle coaches, een diëtist en personal trainers met een medische achtergrond allemaal onder een dak waardoor je veilig kunt trainen met gegarandeerd succes.

ZELFSTANDIG EN DUURZAAM RESULTAAT BEHALEN

Je leert over afvallen, spieropbouw en je kan geholpen worden bij knie tot rug klachten en posture correction. Daarnaast helpen we je met lifestyle coaching door te ondersteunen bij voeding, slaap, alcohol, activiteit en rust.

WELKOM THUIS. BEYONDFIT VOELT ALS THUISKOMEN

Je bent altijd welkom en we zijn er voor je als je ons nodig hebt. Juist als je niet bij ons bent kan het lastig zijn om de verleidingen te weerstaan. Dat weten we, dus ook daar helpen we graag bij.

zet die stap

ZET DE LAATSTE STAP RICHTiNG EEN NIEUW LEVEN

Vind jij dat het nu echt tijd is voor een nieuwe stap in jou leven? Samen met een personal trainer bij Beyondfit in Amsterdam zet jij die stap en werk je samen aan jou succes. Krijg die structuur terug in je leven en bouw weer een gezonde levensstijl op. Plan vrijblijvend een gratis intake gesprek in en bekijk jou mogelijkheden.

Personal trainer bij Beyondfit in Amsterdam

Het starten met sporten kan lastig zijn. Je weet niet zo goed wat je moet doen en hoe je het beste kan beginnen. Het is belangrijk dat je oefeningen goed uitvoert om blessures te voorkomen. Een personal trainer bij Beyondfit in Amsterdam kan jou daarbij helpen. Je wordt persoonlijk begeleid door een van onze personal trainers zodat we precies aan jou doelen en wensen kunnen werken. De personal trainer stelt voor jou een trainings- en voedingsschema op waar je samen aan gaat werken. Hij leert jou de juiste technieken en houding van verschillende oefeningen zodat jij dit daarna ook zelf kan toepassen. Het is niet alleen belangrijk om meer te sporten, ook voeding is een belangrijk onderdeel. Onze personal trainers zullen je daarom ook helpen je een gezond eet- en leefpatroon aan te leren. We focussen ons niet alleen op de korte termijn doelen maar geven jou een langdurige oplossing. Wij leren je een sterke basis aan zodat jij dit ook na de trainingen zelf kan voortzetten.

Wat kun je wachten van een personal trainer in Amsterdam?

  • Train 2 x in de week 1 op 1 met jou personal trainer
  • Je krijgt een persoonlijk trainingsplan op basis van jou kracht, fitnessdoelen en blessures
  • Elke 3 weken evalueren we de voorgang en het programma
  • Elke 6 weken een fitness test
  • Voor 6 – 12 weken nutrition coaching

Personal training progamma's

Weight loss

24 weken programma

€589,-

Per maand

✓ Personal Training 2x per week

✓ 12 wkn - 1:1 voedingscoach

✓ Mealplan

✓ Voortgang bijhouden

✓ Evaluatie & feedback

✓ Wekelijkse weegmoment

Lees meer

Muscle & Tone

8 weken programma

€519,-

Per maand

✓ Personal Training 2x per week

✓ 6 wkn - 1:1 voedingscoach

✓ Mealplan

✓ Voortgang bijhouden

✓ Evaluatie & feedback

Lees meer

Fit for life

1 jaar

€479,-

Per maand

✓ Personal Training 2x per week

✓ 12 wkn - 1:1 voedingscoach

✓ Mealplan

✓ Voortgang bijhouden

✓ Evaluatie & feedback

Waarom een personal trainer in Amsterdam?

Het leven is al druk genoeg. Je bent continue bezig met van alles en nog wat waardoor je moeilijk structuur kunt vinden. Zonder structuur is het moeilijk om een gezonde levensstijl aan te nemen. Je hebt geen tijd om je te verdiepen in een gezonde levensstijl en kiest dan vaak voor de makkelijkste oplossing. Misschien ben je voor een korte tijd heel goed bezig maar verlies je toch steeds die motivatie waardoor je telkens weer in je ouder patroon terug valt. Je hebt hebt al 100 verschillende oplossingen geprobeerd maar dit werkt niet voor langdurige basis. Een personal trainer bij Beyondfit in Amsterdam kan jou helpen deze structuur te vinden en een gezonde levensstijl aan te nemen. Je hoeft niet zelf alles meer uit te zoeken want de personal trainer leert jou alles wat je moet weten. Hij houd je op het rechte pad zodat jij je doelen dit keer echt kunt behalen.

Daarnaast kunnen sportscholen soms overweldigend zijn. Je weet niet zo goed wat je moet doen en hoe je oefeningen correct uitvoert. Dit kan er toe leiden dat je minder gaat sporten of steeds dezelfde routine aanhoud. Onze personal trainers helpen jou de juiste technieken aanleren zodat jij vol zelfvertrouwen dit de volgende keer ook zelf kunt doen. We leren je op een veilige manier trainer zodat je geen blessures oploopt en langdurig resultaat kan zien.

Komen deze problemen jou bekend voor?

  • Het lukt niet om structuur te vinden in je leven
  • Je bent druk en hebt geen tijd om je te verdiepen in een gezonde levensstijl
  • Je mist net dat ene beetje motivatie om duurzaam resultaat te zien
  • Je hebt van alles geprobeerd maar niks werkt echt
  • Je weet niet zo goed hoe je bepaalde oefeningen moet uitvoeren dus je blijft steeds in de zelfde routine hangen.

Wat zijn de 4 pijlers van Personal training?

Je wilt alleen duurzaam resultaat behalen.

Personal training

Jouw stok achter de deur.

Voedingsbegeleiding

Voeding is misschien wel het belangrijkst.

Bijhouden van de voortgang

Meten is weten. Weten wat we doen.

We zijn er voor je

Ook buiten de gym houden we contact om je zo echt op het goede pad te houden.

Hoe kan ik starten met personal training?

Het begint altijd met een kleine stapjes. Als je graag wilt starten met personal training en denkt dat wij jou goed kunnen helpen dan begint het met een gratis intake. Dit zijn de te nemen stappen.

01.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bekijken we samen waar je op dit moment tegen aanloopt en bespreken we jouw doelstellingen en krijg je van ons te horen hoe wij jou kunnen helpen.

02.

Gratis proefles

Op basis van het intake gesprek plannen we een aantal proeflessen in. We laten je ervaren hoe de trainingen en sfeer zijn bij BeyondFit. Tijdens de proefles doen we een uitgebreide bodyscan en ga je kennis maken met onze personal trainers.

03.

Aan de slag

Als alles vanuit ons en vanuit jou naar wens is kunnen we aan de slag. Je zult merken dat het trainen aan het begin nog even wennen is maar jezelf van moment 1 thuis voelt bij Beyondfit.

Your health is an investment, not an expense

Ben jij benieuwd wat personal training voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen of het personal training voor jou geschikt is.

Het kan zijn dat je vraag hebt over het personal training

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over personal training. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

WANNEER KAN IK RESULTAAT VERWACHTEN?

Over het algemeen zal je resultaat beginnen te zien en voelen na 2 tot 3 weken. Vooral als je je ook goed houd aan het voedingsschema zal je snel resultaat gaan zien. Het ligt er natuurlijk wel aan hoe gemotiveerd je bent en hoe hard je er voor wilt werken. Wij zullen er echter alles aan doen om jou in de juiste flow te krijgen.

HOE VAAK PER WEEK ZIJN DE TRAININGEN EN HOELANG DUREN DE LESSEN?

In het programma zitten 2 trainingen per week. Afhankelijk van je doel en budget is het ook mogelijk om vaker in de week te trainen.
De trainingen duren 1 uur per keer.

Daarnaast zal je ook buiten de trainingen in beweging moeten blijven. Daarom geven onze personal trainers je “huiswerk” mee zoals 1000 stappen per dag of om de fiets te pakken in plaats van de auto om zo gezonde gewoontes aan te leren. Op deze manier blijf je ook aan je goal werken op dagen dat je niet met je coach afspreekt.

IS HET MOGELIJK OM AAN MIJN DOELEN TE WERKEN MET PERSONAL TRAINING ALS IK LAST HEB VAN KLACHTEN OF BLESSURES?

Ja dat is mogelijk. Als onze personal trainers zijn ook fysiotherapeut of mensendieck. Dit betekent dat we het programma zo kunnen samenstelling dat er rekening wordt gehouden jouw klachten en blessures en deze kunnen worden verminderd of zelf compleet kunnen worden verholpen.

echt resultaat behalen

Behaal nu écht resultaat met een personal trainer in Amsterdam

Wil jij dit keer echt duurzaam resultaat behalen? Ben je er klaar mee om steeds weer vooraf aan te beginnen? Laat een personal trainer van Beyondfit in Amsterdam je dan helpen. Plan een gratis intake gesprek en en bekijk samen jou wensen en doelen voor een persoonlijke aanpak.