Onze diensten

Benieuwd naar onze diensten buiten programma’s om jouw lichaam te optimaliseren.

Inhouse fysiotherapie

✓ 5 dagen per week open
✓ Geen wachtlijst
✓ Geen verwijzing vereist
✓ Start binnen 24 uur
✓ Contract met alle zorgverzekeraars

Welkom bij fysieke praktijk Gofysio bij BeyondFit. Een moderne, sfeervolle, uitgeruste fysio- en fitnesspraktijk in Amsterdam West. Moet u revalideren na een operatie of herstellen van een sportblessure? Heeft u nek- of rugklachten? Onze geaccrediteerde fysiotherapeut werkt voor u de beste behandeling uit, met oefeningen en begeleiding die het beste bij u passen voor een snel herstel. We staan ​​klaar om iedereen, jong en oud, te helpen!

“Bij Beyondfit heb ik eindelijk een concept gevonden dat alles met elkaar verbindt:
Training, voeding, levensstijl. ”

– Mariëlle Koree

Inhouse voeding & lifestyle coaches

✓ 5 dagen per week open
✓ Geen wachtlijst
✓ Geen verwijzing vereist
✓ Start binnen 24 uur

Fit voelen, meer energie hebben, aan je gezondheid werken, afvallen of op het juiste gewicht komen. Wat uw doel ook is, bij Beyondfit zijn we er om u te helpen. Met de juiste begeleiding van onze voeding & lifestyle coaches ontwikkel je een gezond en duurzaam eetpatroon. Naast training en voeding is een balans tussen werk, ontspanning en slaap essentieel. Wij helpen u graag (terug) bij het vinden van uw gezonde balans.

Fysiotherapie & Voedingscoach

Fysiotherapie nodig of door een professioneel een beter voedingspatroon samenstellen?

Heb je een blessure of wil je één verhoeden? Dan kan een fysio en/of voedingscoach handig zijn. Plan gratis een intake gesprek en ontdek uw mogelijkheden.