Sporten onder begeleiding

Wil jij graag sporten onder begeleiding? Bepalen welke manier voor jou geschikt is kan lastig zijn. Ontdek de 4 beste manieren.

Het kan soms lastig zijn om zelf te beginnen met sporten. Je mist de kennis en ervaring en voelt je overdonderd in een volle sportschool. Sporten onder begeleiding kan een goede oplossing zijn om meer zelfvertrouwen te krijgen in de sportschool en om te werken aan de correcte vorm en techniek. Er zijn een aantal mogelijkheden als je wilt sporten onder begeleiding.

Sporten met personal trainer

Sportscholen kunnen soms een beetje intimiderend zijn. Je hebt weinig of geen ervaring en voelt je oncomfortabel om zomaar nieuwe oefeningen uit te proberen. Hierdoor kan het zijn dat je steeds dezelfde oefeningen doet waar je je veilig bij voelt. Door alleen maar in dezelfde routine te blijven hangen zal je helaas ook niet zo veel resultaat gaan zien. Het aanleren van de correcte vorm en techniek is belangrijk wanneer je aan nieuwe oefeningen begint. Het inschakelen van een personal trainer kan daarom een goede stap zijn. Een personal trainer helpt je bij het juist uitvoeren van oefeningen waarna je deze uiteindelijk ook zelf met de correcte vorm kunt uitoefenen. Je stelt samen met je trainer een trainingsschema op en kan zo ook meer gemotiveerd blijven.

Sporten onder begeleiding van Fysiotherapeut

Heb je last van blessures of andere lichamelijke klachten? Dan is het misschien slim om naar een fysiotherapeut te gaan. Een fysio helpt je met je houding en beweging om zo lichamelijke klachten te verhelpen of verminderen. De fysiotherapeut geeft je oefeningen om aan je juiste vorm en houding te werken. Ook als je geen blessures of lichamelijke klachten hebt is het goed om te sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Een fysiotherapeut kan je niet alleen helpen om lichamelijke klachten te verhelpen maar ook om ze te voorkomen. Het is immers beter om te voorkomen dan te genezen.

Sporten onder begeleiding in kleine groepjes

Wil jij graag sporten maar wil je dit niet geheel zelfstandig of alleen doen. Maar vind je een personal trainer weer een stapje te ver. Dan kan je kijken om te gaan sporten onder begeleiding in een kleine groep. Je sport samen met andere mensen in kleine groepjes maar wordt hierbij nog wel begeleid door een ervaren trainer. Doordat je in een kleine groep traint krijg je wel nog persoonlijke aandacht om zo de juiste techniek en vorm aan te leren. Het is niet alleen goed voor je maar ook nog eens leuk om samen met andere mensen te sporten.

Sporten onder begeleiding van Beyondfit

Bij Beyondfit hebben we meerdere manieren waarbij je kan sporten onder begeleiding. Het is mogelijk om te sporten onder begeleiding van een Personal trainer maar we bieden ook small group training aan. Bij Beyondfit hebben al onze trainers een medische achtergrond. We zijn een kleine familie van lifestyle coaches, een diëtist, personal trainer en fysiotherapeuten die allemaal onder een dak zitten. Hierdoor kunnen wij jou een veilige manier van trainen garanderen zonder blessures. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor jou? Plan dan gratis een intake gesprek en bespreek samen met een trainer jou wensen en doelen.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Meer artikelen waarmee jij meer over het Beyondfit worden kunt leren.

Hoe blijf je fit met een kantoorbaan

Hoe blijf je fit met een kantoorbaan

Heb jij een kantoorbaan waar jij vaak uren achter elkaar achter een bureau moet zitten? In dit artikel geven we jou tips hoe jij fit kunt blijven op kantoor

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.