Sporten onder begeleiding

Wil jij graag sporten onder begeleiding? Bepalen welke manier voor jou geschikt is kan lastig zijn. Ontdek hier 4 verschillende manieren.

Hoi,

Wist je al dat Beyondfit de Beste Kleinschalige Boutique Gym van Amsterdam is waar je leert om het maximale uit jezelf te halen. Met onze holistische aanpak zorgen dat je alles leert wat je moet weten over een gezonde levensstijl.

Behaal je doelen
Blijf je goed voelen
Stay with the Beyondfit Family

100% mind, 100% body, 100% food.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Het kan soms lastig zijn om zelf te beginnen met sporten. Je mist de kennis en ervaring en je voelt je misschien overdonderd in een volle sportschool. Sporten onder begeleiding kan een goede oplossing zijn om meer zelfvertrouwen te krijgen in de sportschool en om te werken aan de correcte vorm en techniek. Er zijn een aantal mogelijkheden wanneer je wilt sporten onder begeleiding.

Sporten onder begeleiding

Sporten met personal trainer

Sportscholen kunnen soms een beetje intimiderend zijn. Wanneer je weinig of geen ervaring hebt kan het oncomfortabel voelen om nieuwe oefeningen uit te proberen. Hierdoor kan het zijn dat je steeds dezelfde oefeningen doet waar je je veilig bij voelt. Door alleen maar in dezelfde routine te blijven hangen zal je helaas ook niet zo veel resultaat gaan zien. Het aanleren van de correcte vorm en techniek is belangrijk wanneer je aan nieuwe oefeningen begint. Het inschakelen van een personal trainer kan daarom een goede stap zijn. Een personal trainer helpt je bij het juist uitvoeren van oefeningen waarna je deze uiteindelijk ook zelf met de correcte vorm kunt uitoefenen. Samen met een personal trainer stel je een trainingsschema op en kan je zo ook meer gemotiveerd blijven.

Sporten onder begeleiding van Fysiotherapeut

Heb je last van blessures of andere lichamelijke klachten? Dan is het misschien slim te sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Een fysio helpt je met je houding en beweging om zo lichamelijke klachten te verhelpen of verminderen. De fysiotherapeut geeft je oefeningen om aan je juiste vorm en houding te werken om blessures te voorkomen. Ook als je geen blessures of lichamelijke klachten hebt is het goed om te sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Een fysiotherapeut kan je niet alleen helpen om lichamelijke klachten te verhelpen maar ook om ze te voorkomen. Het is immers beter om te voorkomen dan te genezen.

Sporten in kleine groepjes

Wil jij graag sporten maar wil je dit niet geheel zelfstandig of alleen doen en vind je een personal trainer weer een stapje te ver. Dan kan je kijken om te gaan sporten onder in een kleine groep onder begeleiding van een trainer. Je sport samen met andere mensen in kleine groepjes maar wordt hierbij nog wel begeleid door een ervaren trainer. Zo krijg je alle persoonlijke aandacht die je nodig hebt om op een veilige manier te kunnen trainen en oefeningen op de juiste manier uit te voeren. Sporten in kleine groepjes is niet alleen goed voor je maar ook nog eens heel leuk.

Sporten onder begeleiding van Beyondfit

Bij Beyondfit hebben we meerdere manieren waarbij je kan sporten onder begeleiding. Het is mogelijk om te sporten onder begeleiding van een Personal trainer maar ook in kleine groepjes. Bij Beyondfit hebben al onze trainers een medische achtergrond. We zijn een kleine familie van lifestyle coaches, een diëtist, personal trainer en fysiotherapeuten die allemaal onder een dak zitten. Hierdoor kunnen wij jou een veilige manier van trainen garanderen zonder blessures. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor jou? Plan dan gratis een intake gesprek en bespreek samen met een trainer jouw wensen en doelen.

Zullen we Beyondfit worden?

Beyondfit is een kleinschalige boutique gym in Amsterdam die zich richt op lifestyle coaching met een holistische aanpak. Ontdek hoe onze klanten resultaat behalen met behulp van onze personal trainers, voedingscoaches en fysiotherapeuten

Tips & tricks over het worden van Beyondfit
Ontdek wat trainen bij Beyondfit inhoudt
Lees op je gemak over de verschillende programma’s die je kunt volgen om jouw doelen te behalen.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.