Het verhaal van Youssef Barouss

Lijkt het jou leuk om te komen trainen bij Beyondfit en ben je benieuwd wie jou kan gaan helpen om jouw doelen te behalen? Dan kan het zomaar zo zijn dat je Youssef Barouss tegenkomt.

Youssef Barouss

Youssef Barouss is twee jaar geleden verhuist naar Amsterdam vanuit Marrakesh, waar hij vechtsporttrainingen voor jongeren gaf. Tijdens zijn verblijf hier in Amsterdam behaalde hij zijn Personal training diploma en nu gebruikt hij zijn creativiteit om fitness en vechtsporten te integreren in zijn personal training. Dus als je genoeg hebt van dezelfde oude oefeningen en motivatie nodig hebt, is hij jouw man. Heb je iemand nodig om je te verrassen met oefeningen die je nog nooit eerder hebt gedaan en je uitgedaagd om buiten je comfortzone te stappen, dan is hij jouw man.

Specialiteiten:

✓ Personal training
✓ Calisthenics
✓ Martial arts

“"Ik geloof dat mensen zorg nodig hebben, maar tegelijkertijd uitgedaagd moeten worden buiten hun comfortzone om te groeien en resultaten te boeken!"“

Ben jij benieuwd wat Youssef Barouss voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen welke manier van trainen voor jou geschikt is.

David Billy

Meer weten

Carmen Goosen

Meer weten

Daniel Jaimee

Meer weten

Lonneke Boel

Meer weten

Elora Salesses

Meer weten

Jochem Moes

Meer weten

Sabrina Sznak

Meer weten

Marin Taal

Meer weten

Fabian Fontaine

Meer weten

Youssef Barouss

Meer weten