Voedingscoach

Wil jij een gezond eetpatroon zonder een streng dieet te volgen?

Een gezond eetpatroon is belangrijk als je duurzaam gewicht wilt verliezen. Wil jij meer weten over een gezonde levensstijl? Bij Beyondfit leren wij je alles wat je moet weten over de juiste voeding en een gezond eetpatroon.

7 Tips voor portiegrootte

INHOUSE VOEDING COACHES

Fit voelen, meer energie hebben, aan je gezondheid werken, afvallen of op het juiste gewicht komen. Wat uw doel ook is, bij Beyondfit zijn we er om u te helpen. Met professionele begeleiding van onze voeding & lifestyle coaches ontwikkel je een gezond en duurzaam eetpatroon. Naast training en voeding is een balans tussen werk, ontspanning en slaap essentieel. Wij helpen u graag (terug) bij het vinden van uw gezonde balans.

Waarom voeding coaching bij Beyondfit

  • Gewichtsverlies
  • Sport voeding
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Supplementen
  • Optimale voedingpartoon voor het verbeteren van jouw gezondheid

Waarom een voedingscoach?

Een voedingscoach kan jou helpen meer inzicht te krijgen in je huidige eetpatroon en advies geven over het verbeteren van uw gezondheid op het gebied van voeding

Een eet patroon wat werkt voor jou

Een eetpatroon dat volledig past bij jouw wensen en behoeften

een eet patroon dat past in je leven

Een eetpatroon dat in zijn geheel past bij jouw dagelijkse bezigheden

Een patroon wat duurzaam is

Een eetpatroon dat je kunt toepassen voor de rest van jouw leven

Geen dieet

Geen steng dieet wat je niet makkelijk volhoudt maar een eetpatroon dat toegankelijk is voor jouw leven

Controle krijgen over je gezondheid

Door een gezond eetpatroon toe te passen krijg je controle over je gezondheid

METEN IS WETEN

Voortgang bijhouden

Het is belangrijk om je voortgang goed bij te houden. Elke twee weken kijken we niet alleen naar hoeveel gewicht je al bent verloren maar doen we een full body scan. Hiermee kunnen we meer te weten komen over verschillende onderdelen van je lichaam zoals je vet percentage, spiermassa en omvang.

“Bij Beyondfit heb ik eindelijk een concept gevonden dat alles met elkaar verbindt:
Training, voeding, levensstijl. “

– Mariëlle Koree

Voedingscoaching programma’s

€239,- per maand

Voedingsbegeleiding

12 weken

✓ Voedingsdagboek analyseren

✓ 1 op 1 wekelijkse voeding coaching 25-30 min

✓ Voortgang bijhouden elke 2 weken

€439- voor 6 weken

Voedingsbegeleiding

6 weken

✓ Voedingsdagboek analyseren

✓ 1 op 1 wekelijkse voeding coaching 25-30 min

✓ Voortgang bijhouden elke 2 weken

€125- voor 5 sessies

Rittenkaart

Inbody scan & voortgang metingen

“Jouw houdige eetpatroon is waarschijnlijk niet eens zo slecht.”

Wil je meer inzicht in je huidige eetpatroon? Met onze 7 day food logging challenge krijg je een goed beeld van hoe jouw eetpatroon eruit ziet. Na 7 dagen kijken we naar de resultaten en zullen jou adviseren op het gebied van een gezond eetpatroon. Op deze manier kan je ervoor zorgen dat je stapje voor stapje een gezond eetpatroon opbouwt. Ontdek wat de 7 day food logging challenge inhoudt en ga de challenge aan

De drie componenten van een gezond leven

Bij Beyondfit geloven we in het positief veranderen van uw leven door uw gezondheid als prioriteit te stellen. Onze aanpak bestaat uit het werken aan uw lichaam, uw geest en uw voedselinname om op lange termijn resultaten te behalen.Ons gespecialiseerde team van trainers en voedingsdeskundigen heeft verschillende succesvolle coaching programma's gecreëerd door deze drie componenten te integreren.

100% BODY

Focus op optimale lichaamsprestaties met oefeningen die bewezen effectief zijn. Door de juiste houding, techniek en vorm te corrigeren zul je al snel lichamelijke veranderingen zien. Ook de kans op blessures wordt kleiner en het bevorderd het herstelproces bij huidige klachten.

100% MIND

Nieuwe gewoontes aanleren die je gezondheid ten goede komen en je zelfvertrouwen verhoogt. Door 100% aan je geest te werken heb je meer verantwoordelijkheid in de manier waarop je leeft en je gezondheid. Je krijgt discipline en brengt structuur aan voor een gezonder leven. Beyond Fit geeft je de kracht om een sterke geest te ontwikkelen om uitdagingen te overwinnen.

100% FOOD

Je bent wat je eet. Eten is het medicijn en zorgt ervoor dat je je gezonder voelt van binnenuit. 100% op je voeding letten is optimaal voor je lichaam. Beyond Fit leert je hoe je op een goede manier de juiste voeding binnen krijgt. Geen crashdiëten maar duurzaam en gezond. Dat is wat jij nodig hebt.

Aan de slag

Samen de juiste voeding vinden

Met de juiste begeleiding van onze voeding & lifestyle coaches ontwikkel je een gezond en duurzaam eetpatroon.