Voordelen personal training

Vind jij het moeilijk om te beginnen met sporten, of val jij steeds weer terug in je oude gewoontes zonder resultaat te boeken? Dan is personal training misschien wel iets voor jouw. Personal training heeft verschillende voordelen wanneer jij gericht wilt werken aan je doelen en echt resultaat wilt gaan behalen. In dit artikel vertellen we je meer over de voordelen van personal training.

Wil jij duurzaam gewicht verlies en werken aan een gezonder lichaam? Bij Beyondfit richten we ons niet alleen op meer sporten en afvallen maar ook op je algehele levensstijl. Vraag een gratis intake aan en dan kijken we samen hoe jij het beste resultaat kan behalen.

Gericht werken aan je doelen

Een van de voordelen van personal training is dat jij echt gericht gaat werken aan jouw doelen. Of je nu wilt afvallen, gespierder wilt worden of meer conditie wilt opbouwen, een personal trainer stelt voor jou een trainingsschema die helemaal gericht is op jouw doelen. Een personal trainer help vaak niet alleen bij meer sporten maar helpt jou ook met een gezond eet en leef patroon. Zo kan jij op de meest effectieve manier jouw doelen behalen.

Voordelen personal training

Voordelen personal training: Een goede basis

Begin jij pas net met sporten en weet je nog niet zo goed wat je precies moet doen, of vind je het spannend om nieuwe oefeningen uit te proberen in de sportschool? Een personal trainer helpt jou met een sterke basis waardoor jij dit uiteindelijk ook zelf kunt gaan toepassen. De personal trainer leert jou de juiste houding en technieken aan waardoor jij blessures kunt voor komen en op een veilige manier kunt trainen.

Stok achter de deur

Heb jij moeite om jezelf steeds maar weer naar de sportschool te moeten slepen of de motivatie vast te blijven houden? Een personal trainer dient als echte stok achter de deur en zal jou motiveren om steeds weer door te gaan. Je zal niet zo makkelijk een training afzeggen omdat je even geen zin hebt.

Trainen op een leuke en uitdagende manier

Een ander voordeel van personal training is dat de trainingen altijd uitdagend en gevarieerd blijven. Een personal trainer stelt voor jouw verschillende trainingen op waarbij je verschillende oefeningen doet. Variatie in de trainingen is belangrijk om het sporten leuk te houden, hierdoor zal jij ook meer zin krijgen in de trainingen.

Voordelen personal training bij Beyondfit

Ben jij op zoek naar een personal trainer die jou kan helpen je doelen te behalen? Beyondfit is een kleinschalige boutique gym in Amsterdam Oud-West die zich niet alleen richt op meer sporten maar ook op een gezonde voeding en het verbeteren van je algehele levensstijl. We zijn een team van personal trainers van hoog niveau, sportwetenschapscoaches en voedingsdeskundigen waardoor wij jou op de meest effectieve manier kunnen begeleiden. Benieuwd of Beyondfit bij jou past? Plan vrijblijvend een gratis intake in op de website.

✓ Duurzaam gewichtsverlies
✓ Stok achter de deur
✓ 100% Body, 100% Food, 100% Mind

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Meer artikelen waarmee jij meer over het Beyondfit worden kunt leren.

Verantwoord afvallen, hoe doe je dat?

Verantwoord afvallen, hoe doe je dat?

Wil jij graag verantwoord en gezond afvallen? Op internet zijn allemaal manieren te vinden hoe jij snel kunt afvallen, maar deze zijn niet allemaal gezond.

Fit worden. Hoe wordt ik fit?

Fit worden. Hoe wordt ik fit?

Wil jij graag fit worden maar weet je niet zo goed hoe? Meer energie krijgen, je lekkerder voelen in je eigen lichaam of gewoon werken aan een gezonde levensstijl?In dit artikel vertellen we je meer over het belang van fit zijn en hoe jij zelf weer fit kunt worden.

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.