Voordelen personal training

Wil jij misschien beginnen met personal training? Personal training heeft verschillende voordelen wanneer jij wilt beginnen met sporten. Ontdek hier meer.

Hoi,

Wist je al dat Beyondfit de Beste Kleinschalige Boutique Gym van Amsterdam is waar je leert om het maximale uit jezelf te halen. Met onze holistische aanpak zorgen dat je alles leert wat je moet weten over een gezonde levensstijl.

Behaal je doelen
Blijf je goed voelen
Stay with the Beyondfit Family

100% mind, 100% body, 100% food.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Vind jij het moeilijk om te beginnen met sporten, of val jij steeds weer terug in je oude gewoontes zonder resultaat te boeken? Dan is personal training misschien wel iets voor jou. Personal training heeft verschillende voordelen wanneer jij gericht wilt werken aan je doelen en echt resultaat wilt gaan behalen. In dit artikel vertellen we je meer over de voordelen van personal training.

Gericht werken aan je doelen

Een van de voordelen van personal training is dat jij echt gericht gaat werken aan jouw doelen. Of je nu wilt afvallen, gespierder wilt worden of meer conditie wilt opbouwen, een personal trainer stelt voor jou een trainingsschema die helemaal gericht is op jouw doelen. Een personal trainer help vaak niet alleen bij meer sporten maar helpt jou ook met een gezond eet en leef patroon. Zo kan jij op de meest effectieve manier jouw doelen behalen.

GET FIT VOOR JEZELF EN SAMEN MET ANDEREN

Heb je al van alles geprobeerd om fit te worden en lukt het steeds maar niet? Soms heb je net dat beetje extra motivatie nodig om door te gaan.

✔ 1 op 1 werken aan je eigen doelen en in kleine groepjes.
✔ Elkaar motiveren en gemotiveerd worden door elkaar.
✔ Samen bouwen aan een goede basis.

Voordelen personal training: Een goede basis

Begin jij pas net met sporten en weet je nog niet zo goed wat je precies moet doen, of vind je het spannend om nieuwe oefeningen uit te proberen in de sportschool? Een personal trainer helpt jou met een sterke basis waardoor jij dit uiteindelijk ook zelf kunt gaan toepassen. De personal trainer leert jou de juiste houding en technieken aan waardoor jij blessures kunt voor komen en op een veilige manier kunt trainen.

Stok achter de deur

Heb jij moeite om jezelf steeds maar weer naar de sportschool te moeten slepen of de motivatie vast te blijven houden? Een personal trainer dient als echte stok achter de deur en zal jou motiveren om steeds weer door te gaan. Je zal niet zo makkelijk een training afzeggen omdat je even geen zin hebt.

GET FIT VOOR JEZELF EN SAMEN MET ANDEREN

Heb je al van alles geprobeerd om fit te worden en lukt het steeds maar niet? Soms heb je net dat beetje extra motivatie nodig om door te gaan.

✔ 1 op 1 werken aan je eigen doelen en in kleine groepjes.
✔ Elkaar motiveren en gemotiveerd worden door elkaar.
✔ Samen bouwen aan een goede basis.

Trainen op een leuke en uitdagende manier

Een ander voordeel van personal training is dat de trainingen altijd uitdagend en gevarieerd blijven. Een personal trainer stelt voor jouw verschillende trainingen op waarbij je verschillende oefeningen doet. Variatie in de trainingen is belangrijk om het sporten leuk te houden, hierdoor zal jij ook meer zin krijgen in de trainingen.

Voordelen personal training bij Beyondfit

Ben jij op zoek naar een personal trainer die jou kan helpen je doelen te behalen? Beyondfit is een kleinschalige boutique gym in Amsterdam Oud-West die zich niet alleen richt op meer sporten maar ook op een gezonde voeding en het verbeteren van je algehele levensstijl. We zijn een team van personal trainers van hoog niveau, sportwetenschapscoaches en voedingsdeskundigen waardoor wij jou op de meest effectieve manier kunnen begeleiden. Benieuwd of Beyondfit bij jou past? Plan vrijblijvend een gratis intake in op de website.

Zullen we Beyondfit worden?

Beyondfit is een kleinschalige boutique gym in Amsterdam die zich richt op lifestyle coaching met een holistische aanpak. Ontdek hoe onze klanten resultaat behalen met behulp van onze personal trainers, voedingscoaches en fysiotherapeuten

Tips & tricks over het worden van Beyondfit
Ontdek wat trainen bij Beyondfit inhoudt
Lees op je gemak over de verschillende programma’s die je kunt volgen om jouw doelen te behalen.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.