Weight loss progamma

Succes behalen met een dieet is veel waarschijnlijker wanneer het wordt ondersteund door een voedingscoach waar voeding, bewust eten en levensstijl verbeteringen gericht zijn op lange termijn resultaten.

Weight loss progamma

Ons Weight Loss Programma is bedoeld voor mensen die gewend zijn aan het bekende jojo-effect en klaar zijn met het uitproberen van verschillende diëten om op korte termijn af te vallen. Met het Weight Loss Programma coachen en ondersteunen wij u bij het aannemen van een gezonde levensstijl die zorgt voor gewichtsverlies en gezondheid op de lange termijn. In dit 24 weken durende programma krijg je personal training en een personal voedingscoaching om je doelen op een volledig ondersteunde manier te bereiken.

BeyondFit member voordelen per maand

Alle bovenstaande programma's bieden de volgende premiumvoordelen:

Gratis handdoekenservice

Koffie voor en ná uw training

Premium douchefaciliteiten incl. haardroger

Individueel verpakte toiletartikelen (bodywash, shampoo, conditioner)

Waarom weight loss progamma?

Dit afval programma is ontworpen voor gestaag gewichtsverlies zonder honger of prikkelbaarheid. We halen het giswerk uit het afvallen en de resultaten worden regelmatig gemeten. Succes behalen met jouw voedingspatroon aanpassen is veel waarschijnlijker wanneer het wordt ondersteund door een voedingscoach waar voeding, bewust eten en levensstijl verbeteringen gericht zijn op  lange termijn resultaten. Uw individuele voedingsplan is afgestemd op je persoonlijke statistieken, waaronder leeftijd, gewicht, gezondheid, geslacht, body mass index (BMI), levensstijl, hormonen en meer.

Wat kun je verwachten je?

N

Eigen voedingscoach

N

1 op 1 privétraining

N

Gepersonaliseerd voedingsplan voor gewichtsverlies

N

Beyondfit-app voor het bijhouden van je eetdagboek en voortgangmeting

N

12 Wekelijkse (online) consults met uw voedingsdeskundige om gezonde voedingspatronen aan te leren!

BeyondFit

Strutureel gewicht verliezen en uw ideaal gewicht bereiken?

Wil jij afvallen of simpelweg een gezondere lifestyle? Plan nu een gratis intake en bekijk uw mogelijkheden.