FIt worden & blijven

Personal training en duurzaam resultaat behalen?

Ben jij er ook klaar mee om de hele tijd maar achter de feiten aan te lopen? Wil jij je weer fit voelen en de touwtjes terug in eigen handen nemen? Lukt het je maar niet om structuur te vinden in je trainingen en om een gezonde levensstijl aan te nemen? Dan kan Beyondfit jou helpen. Met behulp van onze personal trainers kun jij straks jouw doelen behalen en écht resultaat zien.

Waarom personal training bij Beyondfit?

Personal training kan op meerdere plekken. Fit worden is echter meer dan alleen personal training.

Meer dan alleen een team met personal trainers

Een kleine familie van lifestyle coaches, een diëtist en personal trainers met een medische achtergrond allemaal onder een dak waardoor je veilig kunt trainen met gegarandeerd succes.

Zelfstandig en duurzaam resultaat behalen

Je leert over afvallen, spieropbouw en je kan geholpen worden bij knie tot rug klachten en posture correction. Daarnaast helpen we je met lifestyle coaching door te ondersteunen bij voeding, slaap, alcohol, activiteit en rust.

Welkom thuis. Beyondfit voelt als thuiskomen

Je bent altijd welkom en we zijn er voor je als je ons nodig hebt. Juist als je niet bij ons bent kan het lastig zijn om de verleidingen te weerstaan. Dat weten we, dus ook daar helpen we graag bij.

Wat kun je verwachten?

Personal training bij Beyondfit

Bij Beyondfit zorgen we voor een persoonlijke aanpak. Iedereen is uniek en heeft andere behoeftes. Samen met een personal trainer stel je vast wat jou doelen en wensen zijn. Je krijgt een gepersonaliseerd trainings- en voedingsschema waar je samen aan gaat werken. Je zult hierbij leren hoe je oefeningen op juiste manier uitvoert en om je eet- en levensstijl aan te passen. Hierdoor zal je niet alleen tijdens je trainingsproces vooruitgang zien maar kun je dit hierna ook zelfstandig voortzetten. Wij leren je alles wat je moet weten voor gezonde levensstijl en voor een langdurige oplossing. Het is belangrijk om ook buiten de trainingssessies gezond bezig te blijven, daarom zal de trainer je ook tips meegeven om kleine gewoontes aan te passen in je dagelijks leven.

Wat betekent personal training bij Beyondfit?

 • 2 x in de week 1 op 1 personal training
 • Een trainingsplan afgestemd op jouw kracht, fitnessdoelen en blessures
 • Nutrition Coaching voor 6-12 weken
 • Om de 3 weken voortgang en evaluatie
 • Elke 6 weken fitness test

Hoe kan ik starten met Personal training?

Het begint altijd met een kleine stapjes. Als je graag wilt starten met personal training en denkt dat wij jou goed kunnen helpen dan begint het met een gratis intake. Dit zijn de te nemen stappen.

01.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bekijken we samen waar je op dit moment tegen aanloopt en bespreken we jouw doelstellingen en krijg je van ons te horen hoe wij jou kunnen helpen.

02.

Gratis proefles

Op basis van het intake gesprek stellen wij een geschikte proefles samen. Tijdens de proefles doen we een uitgebreide bodyscan en ga je samen met jouw personal trainer de eerste oefeningen doen.

03.

Aan de slag

Als alles vanuit ons en vanuit jou naar wens is kunnen we aan de slag. Je zult merken dat het trainen aan het begin nog even wennen is maar jezelf van moment 1 thuis voelt bij Beyondfit.

Waarom is personal training nodig?

Wil jij fitter worden, meer energie krijgen of leren hoe je krachttraining op een veilige manier kunt beoefenen samen met een Personal trainer? Bij beyondfit is dat mogelijk. Onze personal trainers helpen je naast het begeleiden tijdens het trainen ook om een gezonde & betere lifestyle aan te leren.

Het vereist ontzettend veel zelfdiscipline en structuur om zelf te beginnen met trainen en dit vervolgens regelmatig te blijven doen. Daarnaast weet je mogelijk niet precies welke oefeningen goed zijn voor jouw lichaam en hoe je deze oefeningen op een goede manier ten uitvoering kunt brengen. Hierdoor voelen veel mensen zich te onzeker om in een overvolle sportschool hun oefeningen uit te voeren.

Onze personal trainers helpen je graag om je doelen te behalen, moedigen je aan om door te blijven zetten en helpen je bij het voorkomen van blessures. Wij weten als geen ander dat lastig is om oefeningen op de juiste wijze uit te voeren en dat er veel tijd nodig is om dit te leren.

Het is ons doel om jou te motiveren zodat jij je steeds comfortabeler en zelfverzekerder gaat voelen tijdens onze 1 op 1 trainingssessies. Tijd is een must om dit op de juiste manier aan te pakken maar als jij jezelf herkent in onderstaande problemen en hier écht iets aan wilt veranderen dan voelt Beyondfit als thuiskomen.

Waarom zou je beginnen met personal training bij Beyondfit?

 • Het leven is druk en je hebt onvoldoende tijd om goed voor jezelf te zorgen
 • Je voelt je niet fit
 • Je hebt moete om de motivatie te vinden om zonder begeleiding te starten
 • Je wilt wel graag starten met trainen maar je weet niet waar en hoe
 • Je weet niet hoe je duurzaam resultaat kunt behalen
 • Je voelt je niet comfortabel in een overvolle sportschool je oefeningen te doen
 • Je vindt het lastig om een structuur te creëren waarin je de ruimte hebt om te sporten.

Jij gaat boven jezelf uit stijgen

Wat betekent succes met personal training?

Alle problemen waar je nu tegen aanloopt kunnen we samen tackelen. Om er voor te zorgen dat jij gaat slagen gaan we eerst samen kijken wat jouw doelen zijn en wat je wilt bereiken. Vervolgens stellen we samen een plan op om dit te gaan verwezenlijken.

Wij zijn jouw stok achter de deur en zorgen samen met jou voor:

 • Meer structuur creëren in je leven
 • Zelfvertrouwen opbouwen
 • Een betere mindset cultiveren – mentaal sterk
 • Afvallen en spieren opbouwen
 • Levensduur verbeteren – langer gezonder en fitter leven

Een klein woordje van Mark en Yolanda

We kunnen over onszelf blijven praten maar hebben eigenlijk liever dat onze leden dit doen.

WIE STAAN ER VOOR JE KLAAR?

Iedereen van het team draagt graag bij aan jouw succes en het behalven van jouw doelen.

David Billy

Carmen Goosen

Ewa Królczyk

William

jOHANNA

Jochem Moes

Ugur

Mathis

Faidon

Emese

Davide

Anibal

Wat is de ervaring van anderen?

Nicola Mekka

Lid bij Beyondfit

Marielle de Macker

Lid bij Beyondfit

Sondos Farag

Lid bij Beyondfit

Samen staan we sterker

Fit zijn en fit blijven is niet makkelijk

Wij zorgen er voor dat je niet terugvalt in jouw oude gewoontes. Tuurlijk moet er vanuit jouw kant ook inzet getoond worden om je doelen te behalen. Samen met de personal trainer is het makkelijker om jouw doelen en wensen te behalen en heb je altijd een stok achter de deur. Ons team begrijpt dat het lastig kan zijn om gedisciplineerd te zijn. Wij halen alle hinder weg zodat jij je krachten leert te vinden en deze kan inzetten tijdens de oefeningen.

Wat voorkom je door te kiezen voor personal training bij Beyondfit?

 • Geen ‘quick fixes’ meer voor op de korte termijn maar focus op duurzaam resultaat
 • Geen crash en detox dieet maar leren wat je lichaam nodig heeft en wat écht gezonde voeding is.
 • Geen tijd meer verspillen aan het zoeken van oplossingen voor problemen maar een holistische aanpak.
 • Niet weer alles opnieuw zelf proberen op te lossen maar samen met een team van experts nu echt een keer succes behalen

Echt gelukkig zijn

Wat is de ervaring van anderen bij Beyondfit?

Eigenlijk zijn onze klanten altijd super tevreden. Je zult veel ondersteuning krijgen voor, tijdens en na het trainen en je zult merken dat er bij Beyondfit altijd een positieve sfeer hangt. Er staat een heel team voor je klaar om je persoonlijke begeleiding te geven, niet alleen bij het trainen maar ook vooral bij het verbeteren van je eetgewoontes en jouw lifestyle.

Wij staan altijd voor je klaar, no matter what.

Hieronder een aantal punten die wij horen over Beyondfit:

 • Veel ondersteuning
 • Positieve sfeer
 • Het voelt als thuis
 • Goede energie
 • Fantastisch team
 • Goede en persoonlijke begeleiding
 • Dit is waar ik altijd naar opzoek ben geweest
 • Ik voel me belangrijk omdat er voor me wordt gezorgd.

“Ik train nu een aantal maanden met Beyondfit. Ik kan niet gelukkiger zijn met de resultaten! Professionele trainers, goede sfeer en vooral zeer bevredigende resultaten! Het gaat niet alleen om de training, maar ook om voedingsadvies en voortgangsregistratie. Sterk aanbevolen!”

Pawel Kuncicki- Klant bij Beyondfit

Personal training programma's

€645,- per 4 weken

Weight loss

24 weken programma

✓ Personal Training 2x per week

✓ 12 wkn - 1:1 voedingscoach

✓ Mealplan

✓ Voortgang bijhouden

✓ Evaluatie & feedback

✓ Wekelijkse weegmoment

€575,- per 4 weken

Muscle & Tone

24 weken programma

✓ Personal Training 2x per week

✓ 6 wkn - 1:1 voedingscoach

✓ Mealplan

✓ Voortgang bijhouden

✓ Evaluatie & feedback

€525,- per 4 weken

Fit for life

1 jaar

✓ Personal Training 2x per week

✓ 12 wkn - 1:1 voedingscoach

✓ Mealplan

✓ Voortgang bijhouden

✓ Evaluatie & feedback

€1,125

GET FIT
IN 12 WEKEN

Een investering in jouw leven

GET FIT programma inclusief personal training, voedingsbegeleiding en small group training.

Wil je ontdekken wat dit pakket inhoudt? Dan is het goed om een intake in te plannen. Tijdens de intake bespreken we samen jouw doelstellingen.

Waarom lukt het niet zonder personal trainer?

Veel klanten die bij ons langskomen hebben vaak niet het energie om zelf alles onder de knie te krijgen en dat begrijpen we maar al te goed. Het leven is druk, er wordt vanaf allerlei kanten aan je getrokken en er is teveel informatie in omloop om te weten wat goed voor je is. Het kan lastig zijn om uit te vinden wat nou echt werkt en waar het probleem precies ligt. Je hebt waarschijnlijk al zo veel verschillende dingen geprobeerd en telkens zonder succes. Vaak lukt het om dit voor een korte periode vast te houden maar val je uiteindelijk toch weer terug in je oude gewoontes. Zonder de juiste kennis en ervaring is het lastig om te beginnen en kost het veel tijd en moeite.

Er zijn verschillende oorzaken waardoor je geen succes ziet

 • Je hebt geen tijd of energie om je te verdiepen
 • Je focust je alleen op korte termijn
 • Je valt steeds weer terug in je oude gewoontes
 • Je hebt al van alles geprobeerd maar steeds zonder succes
 • Je hebt een sportschool abonnement maar weet niet waar je moet beginnen
 • Je blijft in de zelfde routine hangen waardoor je geen vooruitgang ziet

Succes vieren met personal trainng bij Beyondfit

Bij Beyondfit richten we ons niet op korte termijn. Samen met een personal trainer ga je kijken naar het onderliggende probleem en zorgen we er voor dat je niet alleen wat meer gaat sporten en gezonder gaat sporten. Wij zorgen ervoor dat je in staat wordt gesteld om je gehele levensstijl aan te passen. We leren je hoe je oefeningen goed uitvoert en hoe je een gezond eet- en leefpatroon kan aanleren. De focus ligt hierbij op de lange termijn zodat je dit ook na de trainingen zelf kunt voorzetten zonder terug te vallen in je oude gewoontes. Je hoeft zelf niet meer uren tijd en moeite te steken in het uitzoeken wat voor jou werkt. Onze personal trainers staan voor jou klaar met een unieke aanpak en motiveren je door heel het traject heen. We hebben een bewezen systeem ontwikkeld dat je zal ondersteunen op de dagen dat de wilskracht doorbreekt. De manier van trainen van Beyondfit biedt allround ondersteuning en oplossingen om dit mogelijk te maken.

We zijn een kleine familie van lifestyle coaches, een diëtist en personal trainers met een medische achtergrond allemaal onder een dak waardoor we veilig kunnen trainen met gegarandeerd succes.

Vaarwel terugval.
Welkom duurzaam resultaat.

Wil jij echt resultaat zien en niet alleen werken voor korte termijn? Samen met Beyond fit zorg jij er voor dat je een gezonde levensstijl aanneemt waar je de rest van je leven profijt van hebt. Plan een gratis intake gesprek in om te kijken naar jou doelen en mogelijkheden.

Dit keer is het helaas niet anders

Je denkt steeds van dit keer lukt het me wel, dit keer ga ik het echt volhouden. Uiteindelijk zal je zien dat je toch weer terug valt in je oude gewoontes. Het is moeilijk om jezelf steeds weer te blijven motiveren als je steeds maar geen resultaat ziet. Je weet niet zo goed wat je moet doen en blijft haken op het zelfde punt. Doordat je de kennis en ervaring mist blijf je steeds in dezelfde routine hangen. Uiteindelijk zal je zien dat je het probleem alleen maar blijft uitstellen.

Gelukkig kun je nu de juiste stap nemen

Natuurlijk is personal training een hele stap in je leven. Je moet je leven omgooien en het is niet iets wat je zomaar even doet. Voordat je begint moet je goed nadenken of je wel echt de motivatie hebt om hier aan te beginnen. De coaches zullen je natuurlijk helpen motiveren maar het moet ook vanuit jezelf komen.

Het kan zijn dat je het spannend vind om deze stap te zetten. Je weet niet zo goed waar je aan begint en nieuwe stappen in je leven kunnen altijd een beetje eng zijn om mee te beginnen.

Doordat je mogelijk al zo veel hebt geprobeerd zonder succes kan de moed je in de schoenen zijn gezakt en kun je denken: waarom zou dit dan wel werken. Slechte ervaringen met personal training of begeleiding kan er toe geleid hebben dat je er geen vertrouwen meer in hebt. Het is daarbij ook niet de meest goedkope manier van trainen en er zijn talloze goedkope sportscholen waar je terecht kunt. Maar uiteindelijk zal je zien dat het een echte investering in jezelf is waar je de rest van je leven profijt van hebt

Personal training voor mij misschien niet geschikt?

Om je levensstijl helemaal om te gooien moet je natuurlijk wel gemotiveerd zijn. Als je niet de juiste motivatie hebt moet je eerst bij jezelf kijken, wat wil ik nou eigenlijk echt? Je bent misschien nog niet helemaal klaar om deze nieuwe stap te zetten en je hier volledig in te storten. Het is niet iets wat je er zo maar even bij doet. Je moet er echt voor de volle 100% voor gaan wil je echt resultaat zien. Dit komt goed. Wij gaan je hier bij helpen.

Als je benieuwd bent of personal training bij Beyondfit iets voor jou is dan nodig je van harte uit om langs te komen zodat we samen kunnen kijken aar jouw wensen. Je kunt hiervoor een intake inplannen. Het lijkt me leuk om je meer over mindset, voeding en beweging te leren. Hopelijk tot snel.

David Billy.

Contact opnemen? Dat is mogelijk.

Heb je een vraag over personal training of wil je bij ons langskomen? Dit zijn onze gegevens.

Bel ons

Je kunt ons bellen op het nummer +3164797616

Mail ons

Je kunteen mail sturen naar info@beyondfit.nl

KOm langs

Tweede Kostverlorenkade 130HS, 1053 SE Amsterdam

Routebeschrijving

Het kan zijn dat je vraag hebt over personal training.

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Is het mogelijk om aan mijn doelen te werken met personal training als ik last heb van klachten of blessures?
Ja dat is mogelijk. Als onze personal trainers zijn ook fysiotherapeut of mensendieck. Dit betekent dat we het programma zo kunnen samenstelling dat er rekening wordt gehouden jouw klachten en blessures en deze kunnen worden verminderd of zelf compleet kunnen worden verholpen.
Wat gebeurt er als ik op vakantie ga?
Het kan voorkomen dat je tijdens je trainingsperiode op vakantie gaat. Het is bij ons mogelijk om je contract dan op pauze te zetten en om je gemiste lessen dan na de vakantie in te halen. Tijdens je vakantie is rust nodig, wel adviseren wij je om tijdens je vakantie ook nog in beweging te blijven zodat we na je vakantie de trainingen weer kunnen oppakken op hetzelfde punt als waar we gebleven waren.
Hoe vaak per week zijn de trainingen en hoelang duren de lessen?
In het programma zitten 2 trainingen per week. Afhankelijk van je doel en budget is het ook mogelijk om vaker in de week te trainen.

De trainingen duren 1 uur per keer.

Daarnaast zal je ook buiten de trainingen in beweging moeten blijven. Daarom geven onze personal trainers je “huiswerk” mee zoals 1000 stappen per dag of om de fiets te pakken in plaats van de auto om zo gezonde gewoontes aan te leren. Op deze manier blijf je ook aan je goal werken op dagen dat je niet met je coach afspreekt.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?
Over het algemeen zal je resultaat beginnen te zien en voelen na 2 tot 3 weken. Vooral als je je ook goed houd aan het voedingsschema zal je snel resultaat gaan zien. Het ligt er natuurlijk wel aan hoe gemotiveerd je bent en hoe hard je er voor wilt werken. Wij zullen er echter alles aan doen om jou in de juiste flow te krijgen.
Wie wordt mijn trainer/coach?
Wie je trainer wordt hangt af van je fysieke situatie (bijvoorbeeld of je blessures of lichamelijke klachten hebt) en de beschikbaarheid van de trainers. Onze trainers hebben allemaal een medische achtergrond waardoor wij altijd de juiste trainer voor jou hebben. We zorgen er voor dat je nooit meer dan 2 verschillende trainers zal hebben zodat we een echt persoonlijke aanpak kunnen garanderen. Het hebben van 2 trainers is handig voor het geval een trainer op vakantie of ziek is, of als je een andere planning voor je trainingen wilt en een trainer dan misschien niet beschikbaar is.
Hoe wordt mijn voortgang en de resultaten bijgehouden?
Je voortgang en resultaten meten we op twee verschillende manieren:

 • Lichaamssamenstelling meten: Elke 3 weken doen we een inbody scan. Met een inbody scan meten we of je lichaam goed in balans is. Het is een van de meest populaire en betrouwbare medische fitnessschalen die erg nauwkeurige resultaten geven.
 • Fitness test: Elke 6 weken doen we een fitness test om te kijken of je er fysiek en fitness wijs op vooruit bent gegaan.
Wat is jullie aanpak met voedingscoaching?
“Give someone a fish and feed them for a day, teach them to fish and feed them for a lifetime.”

Dit is ook hoe wij onze voedingscoaching aanpakken. We vertellen je niet alleen wat je moet eten maar leren je alles over hoe je gezond kan eten zodat je dit zelf kan blijven toepassen. Zonder de toepassing van een gezond eetpatroon zal je ook geen resultaat gaan zien.

Hoe houden jullie me verantwoordelijk?
 • Elke week bespreken we de huiswerk opdrachten die je mee hebt gekregen van je trainer.
 • We geven coaching over je voedingslogboek die je bijhoudt
 • We checken altijd even in op dagen dat je niet met je trainer afspreekt.

Deze hoge mate van communicatie en verantwoordelijkheid zorgt er voor dat je ook op het goede spoor blijft op de dagen tussen de trainingssessies in. Dit zorgt er voor dat je elke week vooruitgang maakt.

Hoe maken jullie een programma op maat?
Bij personal training krijg je 1-op-1 les. Dit zorgt er voor dat de trainingen helemaal gepersonaliseerd zijn naar jouw eigen wensen. Voordat we aan de trainingen beginnen kijken we naar je behoeftes en doelen. Op basis van jouw behoeftes en doelen kunnen we een trainingsschema opstellen. Elke 6 weken gaan we samen zitten tijdens een evaluatie moment van 20 minuten om het programma te beoordelen en feedback te geven over de progressie.

Hoe kan ik starten met Personal training?

Het begint altijd met een kleine stapjes. Als je graag wilt starten met personal training en denkt dat wij jou goed kunnen helpen dan begint het met een gratis intake. Dit zijn de te nemen stappen.

01.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bekijken we samen waar je op dit moment tegen aanloopt en bespreken we jouw doelstellingen en krijg je van ons te horen hoe wij jou kunnen helpen.

02.

Gratis proefles

Op basis van het intake gesprek stellen wij een geschikte proefles samen. Tijdens de proefles doen we een uitgebreide bodyscan en ga je samen met jouw personal trainer de eerste oefeningen doen.

03.

Aan de slag

Als alles vanuit ons en vanuit jou naar wens is kunnen we aan de slag. Je zult merken dat het trainen aan het begin nog even wennen is maar jezelf van moment 1 thuis voelt bij Beyondfit.

Gewoon doen

Personal training is meer dan alleen trainen onder begeleiding.

Ben jij er klaar voor om een nieuwe stap te zetten in je leven? Om je levensstijl volledig aan te passen en niet meer achter de feiten aan te lopen. Om echt resultaat te zien en dit op lange termijn te kunnen toepassen? Plan dan vrijblijvend een gratis intake gesprek in en bekijk samen met ons team jou mogelijkheden voor succes,