Tijd voor echt resultaat

Plan vrijblijvend en gratis een intake in

Bij Beyondfit kun je een gratis intake inplannen zodat jij weet wat je te wachten staat. Lees hieronder wat je allemaal kunt verwachten tijden de intake en proefles.

Hoe gaan wij te werk

Intake

Voordat je bij Beyondfit aan de slag gaat hebben altijd eerst een intake. Deze is geheel gratis en vrijblijvend zodat je nergens meteen aan vast zit en je gerust kan kijken of Beyondfit iets voor jou is. Bij de intake zal je kennis maken met een van onze coaches die met jou gaat kijken naar je doelen en wensen. Het is voor ons belangrijk om begrip te krijgen op jou verleden, huidige situatie en goals. Je zal bij en intake een vragenlijst krijgen waarmee wij er achter kunnen komen waar het probleem misschien ligt en hoe wij jou het beste kunnen helpen. Afhankelijk van jou struggles, persoonlijke levensstijl, fitness level en eventuele blessures kan jou coach bepalen welk programma en hulp het beste voor jou geschikt is. Tijdens de intake zullen we ook een Inbody scan doen waarbij we meer te weten komen over jou lichaamssamenstelling. Hierna geven we je nog een rondleiding door de sportschool zodat jij een goed beeld hebt van waar je gaat trainen.
Na de intake adviseren wij om ook meteen de proefles te doen.

Inbody scan

Het Inbody apparaat wordt gebruikt om de lichaamssamenstelling te kunnen meten. Bij een analyse van de lichaamssamenstelling word gekeken naar waar het lichaam allemaal uit bestaat. Het geeft de verhouding weer tussen de spiermassa, vetmassa, beenderen en vocht. Het geeft je een beter beeld van je lichaam dan bij het meten van je BMI. Twee personen van het zelfde gewicht kunnen een heel ander lichaam hebben en andere doelen om aan te werken. Daarom is het belangrijk om onderscheid te maken tussen verschillende onderdelen van je lichaam.

Voordelen:

  • Geeft beter beeld van je lichaam dan BMI
  • Zeer hoge nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid
  • Meet je lichaam zoals het is – Er zijn geen schattingen zoals geslacht, leeftijd of hoe fysiek actief u bent nodig om uw lichaamssamenstelling te voorspellen
  • Geeft aan waar je aan moet werken (gewichtsverlies, spiermassa opbouwen)

Proefles

Wij zullen altijd een proefles doen zodat jij weet wat je kan verwachten van het trainen bij Beyondfit. Wij zullen een training opstellen die gebaseerd is op de resultaten van de intake. Hierbij zal je verschillende oefeningen gaan uitvoeren waarbij we ons richten op houding, techniek en blessures. Tijdens de proefles kijken we naar je fysieke gesteldheid en brengen in kaart waar nog eventuele verbeter punten liggen waar we aan moeten gaan werken. We richten ons hierbij ook op de plekken waar jij het liefst aan wilt werken. We geven je feedback over de oefeningen en leggen alles vast zodat we hier bij de trainingen mee aan de slag kunnen en we de vooruitgang bij kunnen houden. We eindigen altijd met een flexibiliteitstest om te kijken of hier ook nog aan gewerkt moet worden.

Afvallen met begeleiding

Gratis intake

Ontdek de wereld van Beyondfit, meld je nu aan voor een gratis intake!

✓ Persoonlijk contact met klant
✓ Veilige sfeer
✓ Altijd resultaat

Pawel kuncicki

"Ik train nu een aantal maanden met BeyondFit. Ik kan niet gelukkiger zijn met de resultaten! Professionele trainers, goede sfeer en vooral zeer bevredigende resultaten! Het gaat niet alleen om de training, maar ook om voedingsadvies en voortgangregistratie. Sterk aanbevolen!"

Aan de slag?

100% BODY

Focus op optimale lichaamsprestaties met oefeningen die bewezen effectief zijn. Door de juiste houding, techniek en vorm te corrigeren zul je al snel lichamelijke veranderingen zien. Ook de kans op blessures wordt kleiner en het bevorderd het herstelproces bij huidige klachten.

100% MIND

Nieuwe gewoontes aanleren die je gezondheid ten goede komen en je zelfvertrouwen verhoogt. Door 100% aan je geest te werken heb je meer verantwoordelijkheid in de manier waarop je leeft en je gezondheid. Je krijgt discipline en brengt structuur aan voor een gezonder leven. Beyond Fit geeft je de kracht om een sterke geest te ontwikkelen om uitdagingen te overwinnen.

100% FOOD

Je bent wat je eet. Eten is het medicijn en zorgt ervoor dat je je gezonder voelt van binnenuit. 100% op je voeding letten is optimaal voor je lichaam. Beyond Fit leert je hoe je op een goede manier de juiste voeding binnen krijgt. Geen crashdiëten maar duurzaam en gezond. Dat is wat jij nodig hebt.

 

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Misschien is die al eerder gesteld, bekijk onze veelgestelde vragen.

Zijn de intake en proefles gratis?

Ja, de intake en proefles zijn geheel gratis en vrijblijvend. Je zit dus nog nergens aan vast.

Hoelang duurt de intake?

De intake duurt in totaal 30 minuten. Deze is opgedeeld in 20 minuten voor het gesprek met de vragen lijst en 10 minuten voor de Inbodyscan.

Hoelang duurt de proefles?

De proefles duurt 30 minuten waarbij we een fit test doen en een korte training.

Waarom is een intake belangrijk?

Om tot een oplossing te komen, moet je eerst het probleem begrijpen. De intake stelt ons in staat om je geschiedenis, je huidige situatie en waar je naartoe wilt (doel) te begrijpen. Met deze informatie kunnen we vervolgens beslissen welk oplossing het beste voor je is.

Kan ik meteen een proefles inplannen na de intake?

Ja, wij raden het aan om meteen de proefles te doen na de intake. Dit zorgt er voor dat wij alle data in een keer kunnen verzamelen en zo meteen de juiste oplossing voor jou kunnen bieden.

Wat moet ik meenemen naar de intake en proefles?

Wij raden het aan om de proefles meteen na de intake te doen. Daarom is het altijd handig om sportkleding aan te doen. Daarnaast hopen wij op een “I CAN” mentaliteit en een open mind.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Word nu echt fit

Wil jij nu echt fit worden?

Plan gratis en vrijblijvend een intake in zodat jij je weer fit kan gaan voelen. We gaan samen met jou kijken naar de geschikte oplossing voor het ultieme resultaat.