Waarom is een ochtendroutine belangrijk

Heb jij soms moeite om elke ochtend weer je bed uit te komen? En snooze jij soms nog een paar keer je wekker voordat je opstaat? Veel mensen hebben een hekel aan opstaan en we blijven allemaal graag zo lang mogelijk in bed liggen. Toch heeft eerder opstaan en een vaste ochtendroutine hebben veel voordelen.

Wil jij duurzaam gewicht verlies en werken aan een gezonder lichaam? Bij Beyondfit richten we ons niet alleen op meer sporten en afvallen maar ook op je algehele levensstijl. Vraag een gratis intake aan en dan kijken we samen hoe jij het beste resultaat kan behalen.

Een ochtendroutine verminderd stress

Wanneer je gehaast de deur uit moet omdat je te laat bent opgestaan begin je de dag meteen met stress. Hoe jij wakker wordt bepaald meteen de toon van de rest van de dag. Je moet gehaast de deur uit, meteen door met werk en hebt geen tijd om even wakker te worden en bij te komen. Het is moeilijker om dan nog rust in je hoofd te vinden en voelt je vaak de hele dag gestrest. Als jij net iets eerder je wekker zet en op tijd opstaat kun je nog even ontspannen en geeft het je voor de rest van de dag een innerlijke rust.

Ochtendroutine

Meer productiviteit

Meer structuur en minder stress zorgt voor meer productiviteit. Wanneer je ‘s ochtends altijd gehaast de deur uit moet zal je weinig rust in vinden waardoor je ook minder productief zal zijn. Door structuur te geven aan je ochtend kun je de dag op een productieve manier indelen. Daarnaast zijn veel mensen in de ochtend productiever dan in de avond. Je hebt dan nog niks gedaan en kunt met een verse start beginnen.

Een ochtendroutine geeft je meer energie

Wanneer jij de dag rustig kan beginnen en even op gang kan komen zul je je de rest van de dag energieker voelen. Je kunt een goed en gezond ontbijt maken dat je energie geeft en een koffietje drinken. Daarnaast heeft ‘s ochtends sporten ook een positief effect op de rest van de dag. Wanneer je de ochtend begint met een workout zal je je voor de rest van de dag een stuk zelfverzekerder en krachtiger voelen en het gevoel hebben dat je alles aankan.

Creëer structuur en een ochtendroutine met Beyondfit

Bij Beyondfit helpen wij jou bij het creëren van een gezonde levensstijl. Afvallen en gezond zijn gaan een stuk verder dan alleen wat meer sporten of gezonder eten. Bij Beyondfit vinden we het belangrijk dat jij een algehele gezonde levensstijl leert aannemen. We helpen je met het aanpassen van kleine gewoontes en richten ons op een duurzame basis. Plan vrijblijvend een gratis intake in met een van onze coaches en dan bekijken we samen hoe wij jou het beste kunnen helpen.

✓ Duurzaam gewichtsverlies

✓ Stok achter de deur

✓ 100% Body, 100% Food, 100% Mind

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Meer artikelen waarmee jij meer over het Beyondfit worden kunt leren.

Verantwoord afvallen, hoe doe je dat?

Verantwoord afvallen, hoe doe je dat?

Wil jij graag verantwoord en gezond afvallen? Op internet zijn allemaal manieren te vinden hoe jij snel kunt afvallen, maar deze zijn niet allemaal gezond.

Fit worden. Hoe wordt ik fit?

Fit worden. Hoe wordt ik fit?

Wil jij graag fit worden maar weet je niet zo goed hoe? Meer energie krijgen, je lekkerder voelen in je eigen lichaam of gewoon werken aan een gezonde levensstijl?In dit artikel vertellen we je meer over het belang van fit zijn en hoe jij zelf weer fit kunt worden.

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.