Kosten personal trainer

Wil je aan de slag met je gezondheid en vraag je je af wat de personal trainer kosten zijn? Een geschikte personal trainer vinden is belangrijk.

Een personal trainer is een investering voor je lichaam en gezondheid. Zeker als je een druk leven hebt, veel werkt en graag naar gezellige etentjes gaat, zitten er soms snel extra kilo’s bij. In je drukke bestaan voelt de sportschool dan als een opgave 一 iets wat niet echt in de agenda past. Wil je toch fit blijven en daarom een extra stok achter de deur? Dan is een personal trainer zeker een goede oplossing. In dit artikel vertellen wij je over de mogelijkheden, voordelen en kosten van een personal trainer.

Wat zijn de kosten voor een personal trainer?

De prijzen voor een personal training variëren enorm. Het verschilt per trainer, zijn of haar niveau, de locatie en de ervaring en werkwijze. Kosten voor personal training beginnen meestal bij 40 euro en lopen soms wel op tot 150 euro per uur. Om de beste resultaten te bereiken, hoef je niet altijd de duurste personal trainer te kiezen maar het is wel goed om te kijken naar een professionele en ervaren personal trainer.

Voordat je begint bij een personal trainer is het slim om eerst goed onderzoek te doen en niet alleen te kijken naar de kosten. Plan intakegesprekken in met verschillende trainers om te kijken of er een klik is. Dat is het belangrijkste als je met iemand langere tijd aan de slag wil. Ga dus niet alleen maar af op de goedkoopste personal trainers. Personal training is een investering maar werkt alleen als jij en je coach goed overweg kunnen en de trainer het beste uit jou haalt.

Wil je trainen bij Beyondfit in Amsterdam? Hou er dan rekening mee dat wij niet de goedkoopste zijn. Je bent dan wel verzekerd van een deskundig team met specialisten. Wij hebben inhouse trainers, voedingsdeskundigen en fysiotherapeuten allemaal onder een dak. Zo krijg jij de beste begeleiding zowel op het gebied van voeding, sporten en lifestyle en kun jij altijd op een veilige manier trainen.

Wat levert personal training je op?

Bij Beyondfit richten wij ons niet alleen op een lager getal op de weegschaal. Wij bieden volledige lifestyle coaching om lichaam, geest en voeding naar een hoger niveau te tillen. Uiteraard gaan we aan de slag met een persoonlijk voedings- en trainingsplan. Deze is volledig aangepast op jouw persoonlijke doelen.

Gewicht verliezen is een goed doel, maar misschien wil jij wel meer spiermassa of conditie. Of wellicht heb je een blessure die jouw fitheid in de weg staat? Bij Beyondfit werken trainers, voedingsdeskundigen en fysiotherapeuten samen met jou, zodat jij je doelen behaalt.

Ook gaan we aan de slag met je mindset. Wij hebben een bewezen systeem ontwikkeld, waarmee wij je coachen op de dagen dat de wilskracht ontbreekt. Een sterke mindset is de basis om jouw sportieve doelen te bereiken. Zo weet je zeker dat je de kosten van een personal trainer eruit haalt, en werkt aan een sterke basis.

Personal trainer kosten bij Beyondfit?

Hoeveel kost een personal trainer bij Beyondfit? Wij werken niet met een uurtarief voor een personal trainer, maar met een maandtarief. Je neemt bij ons een pakket af voor langere tijd en daarvoor berekenen wij een maandprijs. De kosten voor personal training variëren bij ons tussen de 339 en 589 euro per maand. Wil je weten wat bij jou past? Vraag een proefles aan, om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Meer artikelen waarmee jij meer over het Beyondfit worden kunt leren.

Krachttraining voor vrouwen

Krachttraining voor vrouwen

Denk jij dat krachttraining niet voor vrouwen is? Dan heb jij het helemaalmis. In dit artikel vertellen we je alles over krachttraining, de misvattingen en de voordelen voor vrouwen

Gezonde levensstijl tips

Gezonde levensstijl tips

Wil jij graag weer een gezonde levensstijl aannemen maar heb jij het vaak te druk om hier echt mee bezig te zijn? Wij geven je 8 tips!

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.