Kosten personal trainer

Wil je aan de slag met je gezondheid en vraag je je af wat de personal trainer kosten zijn? Ontdek waar je op moet letten.

Investeer in je lichaam en gezondheid. Zeker als je een druk leven hebt, veel werkt en graag naar gezellige etentjes gaat, zitten er soms snel extra kilo’s bij. In je drukke bestaan voelt de sportschool dan als een opgave 一 iets wat niet echt in de agenda past. Wil je toch fit blijven en daarom een extra stok achter de deur? Dan is een personal trainer zeker een goede oplossing. In dit artikel vertellen wij je over de mogelijkheden, voordelen en kosten van een personal trainer.

Wat kost een personal trainer?

Kosten voor een personal trainer variëren enorm. Het verschilt per trainer, zijn of haar niveau, de locatie en de ervaring en werkwijze. Personal training kosten beginnen meestal bij 40 euro en lopen soms wel op tot 150 euro per uur. Om de beste resultaten te bereiken, hoef je niet altijd de duurste personal trainer te kiezen

Wil je trainen bij Beyondfit in Amsterdam? Hou er dan rekening mee dat wij niet de goedkoopste zijn. Je bent dan wel verzekerd van de deskundigheid van een team met specialisten. Wij hebben inhouse trainers, voedingsdeskundigen en fysiotherapeuten. Zo krijg je van meerdere kanten te horen wat goed voor jouw lichaam kan werken.

Kies dus niet voor de eerste beste personal trainer die je online ziet, maar doe goed onderzoek. Plan intakegesprekken in met verschillende trainers om te kijken of er een klik is. Dat is het belangrijkste als je met iemand langere tijd aan de slag wil. Ga dus niet alleen maar af op de goedkoopste personal trainers.

Wat levert personal training je op?

Bij Beyondfit richten wij ons niet alleen op een lager getal op de weegschaal. Wij bieden volledige lifestyle coaching om lichaam, geest en voeding naar een hoger niveau te tillen. Uiteraard gaan we aan de slag met een persoonlijk voedings- en trainingsplan. Deze is volledig aangepast op jouw persoonlijke doelen.

Gewicht verliezen is een goed doel, maar misschien wil jij wel meer spiermassa of conditie. Of wellicht heb je een blessure die jouw fitheid in de weg staat? Bij Beyondfit werken trainers, voedingsdeskundigen en fysiotherapeuten samen met jou, zodat jij je doelen behaalt.

Ook gaan we aan de slag met je mindset. Wij hebben een bewezen systeem ontwikkeld, waarmee wij je coachen op de dagen dat de wilskracht ontbreekt. Een sterke mindset is de basis om jouw sportieve doelen te bereiken. Zo weet je zeker dat je de kosten van een personal trainer eruit haalt, als je bij ons traint.

Personal trainer kosten bij Beyondfit?

Hoeveel kost een personal trainer bij Beyondfit? Wij werken niet met een uurtarief voor een personal trainer, maar met een maandtarief. Je neemt bij ons een pakket af voor langere tijd en daarvoor berekenen wij een maandprijs. De kosten voor personal training variëren bij ons tussen de 339 en 589 euro per maand. Wil je weten wat bij jou past? Vraag een proefles aan, om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Meer artikelen waarmee jij meer over het Beyondfit worden kunt leren.

Hoe blijf je fit met een kantoorbaan

Hoe blijf je fit met een kantoorbaan

Heb jij een kantoorbaan waar jij vaak uren achter elkaar achter een bureau moet zitten? In dit artikel geven we jou tips hoe jij fit kunt blijven op kantoor

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.