Afvallen met begeleiding

Lukt het jou niet om af te vallen? Zelf afvallen kan lastig zijn. Wij geven je 6 verschillende manieren waarop jij kan afvallen met begeleiding.

Hoi,

Wist je al dat Beyondfit de Beste Kleinschalige Boutique Gym van Amsterdam is waar je leert om het maximale uit jezelf te halen. Met onze holistische aanpak zorgen dat je alles leert wat je moet weten over een gezonde levensstijl.

Behaal je doelen
Blijf je goed voelen
Stay with the Beyondfit Family

100% mind, 100% body, 100% food.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Afvallen met begeleiding van huisarts

Als je last hebt van overgewicht is het misschien slim om eerst langs een huisarts te gaan in plaats van zelf te starten met allemaal verschillende extreme afval manieren. De huisarts bekijkt samen met jou de problemen en oplossingen. hij kan dan voor jou bepalen wat de beste optie is en wie je hierbij zou kunnen begeleiden. De huisarts kan je dan doorverwijzen aan bijvoorbeeld een diëtist, lifestylecoach, fysiotherapeut of psycholoog.

Afvallen met begeleiding

Sporten onder begeleiding

Als je wilt afvallen is beweging een essentieel onderdeel. Zelf beginnen met sporten kan overweldigend zijn en je weet vaak niet zo goed waar je moet beginnen. Het kan dan slim zijn om begeleiding in te schakelen met sporten. Er zijn verschillende manieren om te sporten met begeleiding. Ten eerste kun je sporten onder begeleiding van een personal trainer. Deze stelt samen met jou een trainingsplan op en leert je de vorm en technieken van verschillende oefeningen. Ook is het mogelijk om te sporten onder begeleiding in groepslessen. Doordat je in kleine groepjes traint krijg je wel nog de persoonlijke aandacht zodat je de oefeningen wel op een correcte manier uitvoert. Je kunt ook nog sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Deze helpt je met de correcte vorm en houding aanleren zodat je kan sporten zonder blessures.

Begeleiding bij voeding

Met alleen maar sporten zal je niet het ultieme resultaat behalen dat je zou willen. Het is daarom ook belangrijk om naast het sporten ook gezond te eten. Er is zo veel verschillende informatie te vinden over voeding dat het lastig kan zijn om te weten wat je nou wel of niet moet eten. Heb jij moeite met hoe je gezond kan eten? Dan is het slim om een diëtist in te schakelen. De diëtist stelt voor jou een voedingsplan op en leert je een gezond eetpatroon aan te nemen.

Afvallen met begeleiding van gezondheidspsycholoog

Bij afvallen gaat het vaak ook om de motivatie en doorzettingsvermogen die je inzet. zonder voldoende motivatie zal je vaak niet lang volhouden om af te vallen. Afvallen is daarom ook iets psychologisch. Mensen met overgewicht hebben vaak last van een laag zelfbeeld, depressie en ongecontroleerde eetbuien waardoor ze een gezonde levensstijl niet lang kunnen volhouden. Een psycholoog kan je helpen je denkpatroon beter te begrijpen zodat je weet waar het probleem ligt dat het niet lukt om af te vallen.

Begeleiding door lifestyle coach

Je zult alleen het beste resultaat behalen als je een goede combinatie weet te vinden tussen voldoende sporten, een goed eetpatroon en de juiste mindset. Een lifestyle coach kan je daar bij helpen. Om af te vallen zal je je hele levensstijl moeten aanpassen en een goede balans moeten vinden. Een lifestyle coach geeft advies over voeding, beweging, ontspanning, slaap en stressmanagement. Als je meer wilt weten over wat een lifestyle coach allemaal doet en waar die je bij kan helpen lees dan dit artikel.

Begeleiding van Beyondfit

Wil je afvallen met begeleiding? Dan kan Beyondfit jou helpen. We zijn een kleine familie van lifestyle coaches, een diëtist, personal trainer en fysiotherapeuten die allemaal onder een dak zitten. Hierdoor kunnen wij jou op een veilige manier begeleiden bij het afvallen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan gratis een intake gesprek en bespreek dan samen met een van onze coaches jou mogelijkheden.

Zullen we Beyondfit worden?

Beyondfit is een kleinschalige boutique gym in Amsterdam die zich richt op lifestyle coaching met een holistische aanpak. Ontdek hoe onze klanten resultaat behalen met behulp van onze personal trainers, voedingscoaches en fysiotherapeuten

Tips & tricks over het worden van Beyondfit
Ontdek wat trainen bij Beyondfit inhoudt
Lees op je gemak over de verschillende programma’s die je kunt volgen om jouw doelen te behalen.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.